Hivatalosan is visszatér a Made in Brazil

Hivatalosan is visszatér a Made in Brazil

Június 23-án elárulják a rostert is, ami valószínűleg a jelenlegi SK lesz.

Dél-Amerika egyik leghíresebb e-sport szervezete egyértelműen a mibr volt. 2003-ban alapították és az igazi aranykorszak 2008-ig tartott. Ez alatt az öt év alatt többek közt megnyerték a 2006-os ESWC-t és a 2007-es DreamHack Wintert is. A gárdában megfordult cogu, fnx és KIKOOOO is, akik nagyban hozzájárultak a csapat sikereihez. 2008 után még próbálkozott a szervezet, de a győzelmek rendre elmaradtak, –így egy kis szenvedés után 2012-ben bezárta a kapuit a mibr.

Nemrégiben viszont az Immortals is kivonult a CS:GO-ból. Szinte azonnal elindultak a pletykák, hogy Noah Winston, a szervezet CEO-ja a mibr branddel szeretne visszatérni. A szokásos jogi hercehurcák és a kiszemelt játékosok szerződésének lejárta után végre úgy néz ki, hogy június 23-án a Transamérica Expo Centerben 21:00-kor elindul egy esemény melynek a neve "MIBR - O Retorno" [MIBR - A visszatérés] lesz. A hírek szerint két showmeccset láthatunk majd, ahol az új játékosok öt ex-mibr-essel és egy kvaliról bejutott csapattal csapnak majd össze. Az angol kommentárról moses és a Liquid edzője zews gondoskodik majd. A showmeccsek körülbelül három órán át fognak tartani.

Az év elején, Paulo Velloso megerősítette, hogy az Immortals tárgyal velük a mibr brand megszerzéséről, ezért minden bizonnyal a jelenlegi SK, tehát a FalleN, fer, coldzera, stewie2k, boltz ötös fog a mibr színeiben játszani, –hiszen hamarosan lejár a szerződésük az SK-nál. Brazíliában hatalmas múltja van a szervezetnek: tényleg fel kell kötni a gatyát minden játékosnak, ha nem akarnak szégyent hozni a brazil e-sport egyik legféltettebb kincsére.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!