A 30v30 ütközetek új hadszíntere

A 30v30 ütközetek új hadszíntere

Egy új Grand Battle térkép tesztelése vette kezdetét a szuperteszt szerveren, amit hamarosan talán implementálnak is a játékba.

Az új szovjet stílusú 1800 m2 méretű Grand Battle térképet a nyílt területek és a városi övezetek kombinációja alkotja majd, amelyből a játszható rész 1400 m2 nagyságú lesz. A pálya kialakításának köszönhetően több irányból is harcérintkezésbe léphetünk ellenfeleinkkel,– legyen szó akár arról, hogy a szárnyakon nyomulunk előre, akár arról, hogy egy kulcspozíciót biztosítunk–, mert az összekapcsolt pályaelemek lehetővé teszik csapattársaink támogatását.

1-es pont: Egy nagy területű nyílt terep, amit a folyó sok kis részre oszt fel. Ez a zóna passzol a rejtezkődő mesterlövész játékstílushoz, ugyanakkor a folyópart fedezéket biztosíthat a támadó járműveknek is.
2-es pont: Az elsősorban közelharci konfrontációk köré épített városi övezet a jól páncélozott járműknek kedvez majd, de a kialakítás miatt akár ki is mozoghatjuk ellenfeleinket vagy levághatjuk az utat az ellenfél bázisához ebben a szektorban.
3-es pont: A központi domb előnyeit a jó lövegsüllyedéssel rendelkező harckocsik használhatják majd ki, de a könnyű tankoknak is esélyük nyílik ebből a pozícióból felvillantani az ellenséges páncélosokat.
4-es pont: Egy elszigetelt pályarész, ami ideális a jól páncélozott tankoknak, ami akár arra is jól lehet, hogy a városi övezetben állomásozó harckocsik mögé kerüljünk.
5-ös pont: A keleti falu rombolható házai mögé a gyors tankok rejtőzhetnek majd fel, illetőlegesen ezen a ponton az "üsd és fuss" taktikák lehetnek életképesek.

További képek a pályáról a galériában

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.