A legjobb májusi magyar Hearthstone teljesítmények!

A legjobb májusi magyar Hearthstone teljesítmények!

Standard rankeden és az arénában is megmutattuk a világnak, hogy mire is vagyunk képesek! Összeszedtük nektek a legjobb magyar helyezéseket a májusi hónapból!

A Hearthstone Championship pontok gyűjtögetéséről korábban már írtunk, hiszen a Hearthstone Global Games verseny jelöltjei is a gyűjtött pontok alapján kapták meg a lehetőséget, hogy képviseljék hazájukat a 48 országot érintő megmérettetésen. Most a május hónap legjobb magyar eredményeit hoztuk el nektek!

Általában a profi játékosok már nem csak egy, hanem több szerveren is igyekeznek minél jobb eredményeket elérni, –ezzel is megnövelve az esélyüket, hogy egy jó hónap végi hajrával bezsebelhessenek akár több tucat pontot is. Hogy mire is járnak pontok, az alábbi képen megtekinthetitek:

A magyar standard ladder játékosok kiemelkedő eredményekkel zárták a májusi hónapot, amelyeket most összeszedtünk nektek!

Wuncler158. legend helyezés az amerikai szerveren, a LvL Up HGG jelöltje olyan híres játékosokat előzött meg a hónapban, mint Zalae vagy AKAWonder!

Diaz116. legend helyezés az ázsiai szerveren. A szintén HGG jelölt játékos maga mögé utasított számos világszerte ismert profit, mint Neirea, justsaiyan, Xixo vagy Cydonia!

dropdead133. legend helyezés az európai szerveren. A Zylex eSports játékosa, akit OneTrickPwny néven ismerhettek még a régi időkből, megelőzte többek között Ekopot és Kolentot!

exigo160. legend helyezés az európai szerveren. A legeredményesebb magyar játékos, a HGG csapatunk anchora ismét top 200 helyezéssel zárta a hónapot, mögötte Kolentoval és Faelivel!

Nem csak a standard rankeden értek el kiemelkedő helyezéseket hazánk fiai, hanem az arénázásban is letettük a névjegyünket Európa legjobbjai között!

Belező „Fereg” úgy döntött, itt az ideje hogy megcsillogtassa az arénatudását, és egy fantasztikus 81. helyezést ért el az európai szerveren 7.13-as győzelmi aránnyal! Külön érdekesség, hogy a runokat végig streamelte a csatornáján, így a nézők is vele izgulhattak!

Deadsec ismét rákerült a ranglistára, hiszen közvetlenül honfitársa mögött a 82. helyen zárt, szintén 7.13-as győzelmi aránnyal! Jelenleg ő a legstabilabb aréna játékos hazánkban, aki mindig igyekszik bekerülni a havi top 100 játékos közé!

Érdekesség, hogy mennyire eltérőek a szerverek abban, hogy hány győzelme van a legjobb játékosnak. Amíg Európában Jedymaster 8.63 győzelmet szerzett átlagban runonként, addig Amerikában Tachii 9.07-et, Ázsiában Yuugasukida 8.83-at. Ahhoz, hogy felkerüljetek a ranglistára az ázsiai szervert érdemes választani, hiszen itt „csak” 6.13 átlagos győzelem kellett 30 runból átlagban a top 150-hez.

A végén nem mehetünk el Shadybunny teljesítménye mellett sem, –aki igaz, hogy nem magyar, hanem belga–, de az európai aréna ranglistán a 2. helyet szerezte meg egyedül és coopban Collinsszal a 4. helyet is behúzta. További érdekesség, hogy a mindenki által kedvelt kanadai Kripparian is azért letett az asztalra egy 2. helyezést az amerikai szerveren lettuceking névvel.

Gratulálunk mindenkinek, aki a listánkon szerepel, –és azoknak is, akik épp csak lecsúsztak róla! Júniusban reméljük még több magyar névvel találkozhatunk a világ legjobb játékosok között!

Nektek mi volt a legjobb helyezésetek a hónap végén? Arénában milyen átlaggal rendelkeztek? Osszátok meg velünk!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!