Így szerezz ingyen aranyat 2018-ban!

Így szerezz ingyen aranyat 2018-ban!

Bár a Wargaming igyekszik minél inkább csökkenteni a különféle bajnokságokból és eseményekből szerezhető arany mennyiségét, –de ha élelmesek vagyunk, akkor még mindig egész jól megszedhetjük magunkat.

Általános tendencia a World of Tanks-ben, hogy évről évre csökken a különböző bajnokságokból és eseményekből szerezhető arany mennyisége, ami elsősorban a WG megváltozott üzletpolitikájának tudható be. Ettől függetlenül még mindig lehet aranyat szerezni, ha elég ravaszak vagyunk. Mutatjuk hogyan!

ÖSSZEFOGLALÓ

  • WG-féle mini kupák
  • FaceIT
  • WoT Magyar Liga
  • Wotinfo bajnokságok
  • Clan Wars

WG-féle bajnokságok

A Wargaming továbbra is rendületlenül szervezi az 1v1, 2v2, 3v3 és 5v5 versenyeit, amik jellemzően hétköznaponként kerülnek megrendezésre. Időnként azonban olyan nagyszabású bajnokságokat is szerveznek, ahol az épp aktuális prémium tankért szállhatunk harcba, mint például a legutóbbi Valhalla kihívás. Ezeken a versenyeken 100-1.600 aranyat szerezhettek, tehát aktív játék mellett könnyedén összejöhet egy havi prémium ára.

FaceIT

A FaceIT továbbra is a 4 órás Ladder megmérettetésekről szól, és a megszerzett FaceIT pontokat aranyra és prémium tankokra válthatjátok be.

WoT Magyar Liga

Bár a WML tavaszi bajnokság sorozata a végéhez közeledik, de a szombatonként tartott magyar versenyekkel remekül kiegészíthetjük az arany bevételünket, –ráadásul a főnyeremény akár 6.500 arany is lehet.

Wotinfo bajnokságok

Ajánlott figyelemmel követni a Wotinfo szervezésében zajló közösségi és e-sport eseményeket is, hiszen rendkívül változatosak, ráadásul tetemes mennyiségű aranyhoz juthattok, ha elég jók vagytok.

Clan Wars

Bár nem CW-ből lehet a legtöbb aranyat szerezni, de mivel az osztozkodás a klánokra van bízva, ezért kellő aktivitással –és egy jó pozícióval– innen is szép bevételre számíthatunk. A végéhez közeledő Arms Race kampányon például több, mint 7.000.000 aranyat osztanak szét a klánok között.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.