Kindred visszatérhet a buffok után, de nem csak a dzsungelbe

Kindred visszatérhet a buffok után, de nem csak a dzsungelbe

A mostani kaotikus metában lassan mindent látunk mindenhol, Kindred buffjai pedig beleillenek a képbe. A dzsungelen kívül akár boton is feltűnhet.

Jobb idők érkezhetnek Kindred számára a 8.12-es patch megjelenésével, ugyanis a Riot végre szeretné kihúzni őket abból a mély gödörből, amiben egy időztek az elmúlt hónapokban. A legújabb PBE ciklus szerint azonban ez a buff nem csak azt fogja elérni, hogy a dzsungelben életképessé váljon.

Betör az új "őrült" meta a profikhoz, az LPL odatette, amit kell!

Méltó módon indították el a kínaiak az LPL-t, Vladimir és Yasuo ADC, Aatrox, Mundo top és még egy Mordekaiser mid is belefért.

Ez köszönhető többek közt a feje tetejére állt metának is, ahol az eddig megszokott szabályokat konkrétan kidobtuk az ablakon. Ez azért "vicces", mert konkrétan az új rúnarendszer bevezetése sem volt akkora hatással a metára, mint az utóbbi egy-két patch. Akkor még csak tanulgattuk a rúnákat, mostanra már kiismertük őket nagyjából, –jöhetnek a hősök. A Taric, Braum mid és a Mordekaiser, Yasuo, Irelia bot, vagy a Taliyah dzsungel mellett miért ne láthatnánk Kindredet is?

Mivel ennyire felszabadultak az ösvények, könnyen visszatérhet ő is, főleg a buffok után. Más, korábban gyengének titulált hősök is kezdenek szép lassan visszatérni, –és nem mindenki oda, ahol legutóbb láttuk őket. Kindredre is hasonló sors várhat, mivel erőteljes buffok várnak rá.

A korai gank potenciálja feljebb ugorhat, és a táborok takarítása is felgyorsulhat. Egyrészt több támadási sebességet kap a Q-jára, valamint 15 alap sebzést az E-re. Ez a korai szinteken soknak számít és már 2-es szinttől érezhető lesz a különbség. Hogy ne essen vissza a meccs előrehaladtával sem, a skálázódása is javul, tehát amit a meccs elején képes véghez vinni, vagyis egy rotáció alatt szétszedni valakit, arra jó eséllyel a meccs későbbi szakaszában is lesz lehetősége.

A megfelelő CC-je és mozgékonysága eddig is megvolt a gankekhez, de valahogy a nyers erő hibádzott. Ennek pótlásával nem fog lemaradni a többiekkel szemben és a sutyerákért, valamint a jelzőkért is jobb eséllyel fog küzdeni a mostani "meta" dzsungelesekkel szemben. Kindred egyébként egyedi abból a szempontból, hogy egyike azon kevés AD alapú dzsungeles karaktereknek, akik távolságiak, –mint amilyen Graves is, vagy újabban Lucian. 

Ez a várhatóbb kimenetele a buffoknak: de mi van akkor, ha valahogy botra is beférkőzik? Korábban már erre is láthattunk példát.

Az összes pozíció közül jelenleg az ADC szerep a legváltozékonyabb. A hagyományos ADC-ken kívül bruisereket, mage-eket, néha még tankokat és orvgyilkosokat is láthatunk. Ezekkel az erősítésekkel Kindred is kérhet egy szeletet a tortából. A támadási sebesség és a plusz sebzés tökéletesen beleillik a bot lane környezetbe is, –mozgékony és akár saját magának is előkészíthet helyzeteket farkasának köszönhetően. A Q támadási sebessége a cseréken nagyban megkönnyítheti, nem beszélve a pozicionálási előnyről. Az E plusz sebzése a kivégzésekhez és a sebzéselőny megszerzéséhez lehet jó eszköz, a skálázódás pedig segít tartani az iramot az ellenfél lövészével. A lassítás egyébként a mostani bruiserek ellen is aranyat érhet, –papíron tehát minden lehetőség adott.

Ezek a változások az eheti 8.12-es patch-ben várhatóak. Aki eddig is szerette Kindredet, annak lehet, hogy érdemes elkezdenie már most gyakorolni.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!