Ilyen játékmenettel vár minket a Last of Us 2

A Naughty Dog egyszerűen nem tud hibázni. 

Még május végén meséltünk nektek arról, hogy úton van a The Last of Us Part II; ami könnyen lehet, hogy a jelenlegi konzolgeneráció egyik meghatározó címe lehet. Azt már tudjuk, hogy a hagyományokkal szakít a legújabb epizód és ezúttal Ellie-t fogjuk irányítani, akiről a Sony E3-s konferenciájának hála egy vadiúj előzetest is kaptunk. 


Érdekes lesz látni, ahogy korábbi kedvenc karakterünk már 19 éves fejjel hogyan fog megbirkózni a Last of Us világában elé gördülő akadályokkal, amit nem csak a fertőzötteknek, hanem legtöbbször az embereknek köszönhetünk. Továbbra is rendkívül brutális harcokra számíthatunk, viszont főhősünk leginkább a lesből támadást részesíti majd előnyben.

Természetesen lesznek olyan helyzetek is, amikor egy-egy pillanatra lenyugodnak a kedélyek, hogy aztán újult erővel vághassunk bele a nem mindennapi történetbe. A látványvilág meg egyszerűen valami lehengerlő; bár a Naughty Dog már többször bebizonyította, hogy maximálisan ki tudja használni a PlayStation 4 erőforrásait.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!