A PUBG óta nem indult ilyen sikeresen egy Battle Royale játék a Steamen

A PUBG óta nem indult ilyen sikeresen egy Battle Royale játék a Steamen

A TABG hasonló elánnal szántotta végig az első napot, mint a PUBG, de valószínűleg ez a hype nem marad meg.

Idén leginkább csak arról hallhattunk a PUBG-val kapcsolatban, hogy a játékosszám folyamatosan csökken, pedig tavaly több történelmi rekordot is elértek a Steamen. Más Battle Royale-ok, mint például a The Culling már teljesen kihalt, míg a H1Z1 már régóta szenved az alacsony játékosszámmal. A Fortnite volt az egyetlen játék, ami le tudta előzni a PUBG-t részben az ingyenességének köszönhetően. Az újabb játékok, mint például a The Darwin Project vagy a Radical Heights a PUBG közelébe sem tudott érni a debütálásukkal.

A Totally Accurate Battlegrounds, röviden TABG viszont pillanatok alatt sikeressé vállt részben azért, mert remek paródiát állít a PUBG-nak, ami mellett az első száz órában ingyenes is volt, ahogy azt nálunk is olvashattátok.

Ilyen az eddigi legjobb PUBG klón: a TABG - VIDEÓ

Közel sem kell komolyan venni a játékot, hiszen csak egy április elsejei tréfa, ami a kódolás miatt egészen tegnapig csúszott.

Az első Steam piacon töltött napján a TABG a 11. legjátszottabb játék volt a maga húszezer egyszerre játszó játékosával. Ez a szám szinte megduplázta a Darwin Project és a Radical Heights 12 ezres rekordját.

Minta ahogy a Fortnite Battle Royale részét ezt sem gondolták komolyan a készítők, hiszen egy április elsejei tréfának tervezték, ami végül a szokásos BR problémák miatt egy kicsit elhúzódott, így júniusban tudták kiadni a játékot. Amellett hogy a játék ingyenes volt, és sokaknak megtetszhetett a vicces kinézet, érdemes megemlíteni, hogy csak pár híres streamer játszott még a játékkal, mégis komoly sikert ért el a Steamen. A PUBG következő nagy kihívója a Realm Royale, ami már az első napon hihetetlen számokat produkált.

Az biztos, hogy a TABG egy roppant szórakoztató játékos, és még mindig csak 5 dollár. Így lehet, hogy érdemes megvenni, ha lemaradtatok az első száz óráról.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!