Hirdetés

7 évvel ezelőtt a LoL is friss játékként mutatkozott be az E3-on - videó

Akkoriban még Yorick, Leona és Skarner volt az újdonság, és a mára már megszokott spectator mode is csak készülőben volt az első VB-re.

Hirdetés

Itt van az E3, és mindenki lázban ég, jönnek a nagyobbnál-nagyobb nevek, megjelenések, játékok, a világ legnagyobb stúdióitól. Évek óta ez a legnagyobb ilyen témájú expo, ahol minden magára valamit is adó és egy új projekten dolgozó kiadó szeretne megjelenni. Nem volt ez másként 2011-ben sem, kicsit több mint éve, amikor a Riot Games is szeretett volna nagyot dobni új MOBA típusú játékával, a League of Legends-el.

Megérkeztek Aatrox képességei és őrülten betegre sikerültek - videó

Egy árny körvonalazódik, a háborúnál ősibb és kegyetlenebb erő. És egyre csak nő.

Ez az első szezon közepe fele történt, ugyanis ebben az évben rendezték meg az első világbajnokságot is a Dreamhack keretein belül, amit később a Fnatic nyert meg. Akkoriban még nem lehetett tudni, hogy pontosan mire is viszi majd ez a kis indie cég, messze nem volt akkora a játékosbázis, mint most, kevesebb ember dolgozott rajta, a maihoz képest elavultabb technikával. Mai szemmel nézve már maximum megmosolyogni tudjuk ezt a lelkesedést ilyen régi dolgok iránt, főleg Yorick kapcsán, aki azóta már nem is létezik ebben a formában.

A másik érdekesség, hogy ekkor például még nem is volt spectator mode, –azaz nem lehetett csak úgy meccseket nézni a kliensen belül. Ezt leginkább úgy oldotta meg a Riot, hogy egy külön 6 fős Idézők szurdokát csinált, ahol egy ember mindig a bázison csücsülve nézte a történéseket. Érdemes megnézni ezt az alig 4 perces videót, hogy mi is számított akkor újdonságnak, illetve hogy miként is nézett ki maga a játék.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?