Új Ruinberg verziók a szuperteszten!

Új Ruinberg verziók a szuperteszten!

A pálya kiegyensúlyozatlanságát orvosolandó két új verzió tesztelése vette kezdetét a mai napon.

A Wargaming célja, hogy mindkét csapat egyenlő esélyek mellett kezdje meg a harcot Ruinbergen, ezért a változtatásokkal arra törekedtek, hogy a középső pályarész és a keleti kisváros feletti dominanciát elősegítsék a déli csapat számára.

Az "A" verzió

A kezdőpontok megváltoztatásával a csapatok a kulcspozíciókat nagyjából egyszerre érik el, ezenfelül a keleti kisvárosnál eltávolítottak néhány épületet, hogy a déli oldalon kezdő tankvadászok több támogatást tudjanak biztosítani csapattársaik számára.

Ez még nem minden, ugyanis a tankvadászok játékát elősegítik azzal is, hogy több bokrot és egy rombolhatatlan épületet helyeznek a pálya déli sarkába.

A "B" verzió

Ebben a verzióban is megtalálható a bokrokkal és a rombolhatatlan épülettel kibővített déli sarok, de a középső házakat nem távolították el, ellenben középen három új kulcspozíciót is kapnak a déliek.

Ezek közül az egyik egy lerombolt épület a kereszteződés közelében, a második egy bucka az út mentén, a harmadik pedig az F7-es romok új kiadása.

Ezek a romok természetesen jelen vannak a mostani verzióban is, de a szuperteszten kicsit magasabbak, és rálátást adnak az út mentén álló tankokra.

A kép kissé csalóka, mert azt a látszatot kelti, hogy ez egy alternatív útvonal a városba, de mivel a térképen nincs jelen átjáró, ezért ez csak egy grafikai hiba. A bucka a lényeg, a fekete textúra helyére pedig oda kell képzelni az épületet.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.