Aatrox annyira erős lett, hogy még állatokká is át tud alakulni - videó

Aatrox annyira erős lett, hogy még állatokká is át tud alakulni - videó

Érdekes hibát fedeztek fel a PBE-n már kipróbálható új Aatrox kapcsán. Bizonyos helyzetekben képes ténylegesen átalakulni, –de ezt biztosan nem így tervezték.

A napokban mutatták be az új, reworkölt Aatrox-ot, aki elég sokat változott korábbi énjéhez képest. Új képességeket kapott –amiket erőteljesen kombózni kell–, és persze vele együtt egy új külsőt is. Annyira sok minden nem változott, –továbbra is Darkinról beszélünk, legalábbis kinézetre, aki egy hatalmas kardot lenget. A rework óta új mozdulatokat is tanult, elvégre a Q-ja olyan, mint egy összetettebb Riven Q.

Megérkeztek Aatrox képességei és őrülten betegre sikerültek - videó

Egy árny körvonalazódik; a háborúnál ősibb és kegyetlenebb erő. És ez egyre csak nő.

De nem is a Riot Games lenne, ha nem hagytak volna benne valamilyen kis hibát. Ezúttal nem feltétlenül gameplay-re –azaz játékmenetre– kell gondolni, bár valamilyen szinten akár elég zavaró is lehet. Mint minden karakter, úgy Aatrox is rendelkezik különféle emote-okkal. Most nem a fej felett megjelenőre kell gondolni, hanem amit a Ctrl + 1,2,3,4 lenyomásával érünk el. Ha alapból használjuk őket, akkor nincs is semmi gond vele, ezt láthatóan letesztelte a Riot. Amire viszont nem gondoltak, hogy az egyébként 12 mp-ig tartó ulti alatt is van olyan elvetemült, aki ahelyett, hogy kihasználná a rövid időt valami hasznosra, inkább ezeket spammeli.

Ilyenkor Aatrox képes "átalakulni" de nem pont úgy ahogy gondoljuk. Skintől függően változik a kinézet. Van ahol olyan, mint egy igazi pillangó a szárnyaival, máshol egy rájára hasonlít, vagy csak szimplán egy lila szárnyú madárra. Nagyon mókás látvány, ám ezt is mindenképp javítani kell, mert alkalomadtán akár a fél képernyőt is képes kitakarni.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.