Egyedi kártyák a cukiság jegyében!

Egyedi kártyák a cukiság jegyében!

Itt egy újabb hétvége, ami egyet jelent a friss toplista megjelenésével. Elhoztuk hát nektek a hét legérdekesebb, legsikeresebb –rajongók által készített– lapjait, expedíciónk során pedig rábukkantunk a világ legédesebb triójára is!

Hosszú kutatásaink alkalmával mindig sikerül a Hearthstone közösségnek ámulatba ejteni bennünket: napról napra egyre jobb, érdekesebb koncepcióval alkotják meg a tehetséges játékosok saját kártyáikat. Így nem is csodálkozhatunk azon, hogy rengeteg lap szokott a hét vége fele harcba szállni egymással. Végül pedig az ítélet napja is elérkezik előbb vagy utóbb: a héten két Legendary lapot, kettő Epicet, egy Raret és egy Common kártyát kiáltottak ki legjobbnak az érdeklődők. Van itt tényleg minden, mi szem-szájbak ingere: két Mage spell, egy kalózokkal teli Neutral Legendary, egy Warlock Legendary, ahol az új Echo mechanikát helyezi előtérbe az alkotó. Továbbá egy Druid Raret is sikerült még a képzeletbeli dobogóra állítani (ami a Swipe-on alapul), de a pálmát talán a nulla manaköltségű 0/2-es Rush-al rendelkező Purrsuer viszi, –ha nem is hasznosságban, de cukiságban biztosan.Ha már macskák, pontosabban macskaszerű lények, meg cukiság; akkor ezt a Trió kártyát is kötelezőnek tartottuk bebiggyeszteni ide! A két manát kóstáló 2/2-es statisztikával rendelkező négylábúak nemcsak jól kidolgozott és természetesen ennivaló grafikával rendelkeznek, de még képességeikben is megcsillan némi potenciál.

Nektek melyik tetszik a három közül: Archert, Sorcerert vagy Knightot fogadnátok el szívesebben a játékban? Esetleg mindhármat egyszerre?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!