Nosztalgiázzunk picit: a játék béta verziója

Nosztalgiázzunk picit: a játék béta verziója

Emlékeztek még milyen jó volt először látni a játékot? Nézni napról napra a fejleményeket, hogy mit fognak kihozni a béta verzióból?

Egy kis nosztalgia utazásra invitálunk benneteket, melyben visszamegyünk egészen a kezdetekig. Maga a játék béta verziója még 2011-ben, azon belül is November 30-án vált elérhetővé, míg a teljes játékra majdnem egy esztendőt kellett várnunk, hiszen 2012. augusztus 21-én jelent meg. Eredetileg a béta verzió indítását 2011 októberére tervezték, de a korábbi VIP meghívottak visszajelzései miatt csúsztatták el 1 hónappal.321A béta verzió egy zárt tesztelés volt, melyben 45000+ játékos vehetett részt a kiküldött meghívókkal. A kulcsokat még különböző kérdőívekkel is be lehetett szerezni akkoriban. A zárt 2012. augusztus 14-én lett nyílt béta, –de csak azok számára, akik előrendelték a játékot. Kezdetben természetesen voltak hibák, –melyekből néha még ma is előfordul elvétve néhány–, de alapvetően a Counter Strike gyerekkorunk egyik meghatározó játéka volt, akár a sima 1.6-ról, akár a Global Offensive-ről beszélek.

Az alábbi, még akkoriban készített videó tökéletesen bemutatja, hogy milyen is volt a játék. Néha jó érzés elmerülni a nosztalgia tengerében és visszahajózni, –még ha csak elméleti síkon is–, oda, ahonnan indult ez az egész. A játék óriási fejlődésen ment keresztül, –ez főképp vizuálisan érzékelhető elsősorban–, de beszéljen helyettem a bemutató.

Időnként jó érzés összeülni egy retro 1.6-os lan partyra a haverokkal, vagy akár csak darálni az ellent közösen.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!