Aatrox lehet a leggyorsabb és egyben legnagyobb karakter is a játékban - videó

Aatrox lehet a leggyorsabb és egyben legnagyobb karakter is a játékban - videó

Még mindig lehet őrültségeket csinálni Aatrox-szal; például megnövelni akkorára, hogy kitakarja a fél képernyőt, vagy egy szempillantás alatt átszelni a fél pályát.

Aatrox még mindig a PBE végeláthatatlan mezein található csak meg, de hamarosan az élő szervereket is eléri majd. Mivel még tesztelés alatt álló karakter, így normális, hogy egy-egy hibát felfedeznek ilyenkor, legyen az egy képesség, vagy az esetében akár egy animáció méretének elnézése. Erről már korábban írtunk, az alábbi cikkünkben.

Aatrox annyira erős lett, hogy még állatokká is át tud alakulni - videó

Eacute;rdekes hibát fedeztek fel a PBE-n már kipróbálható új Aatrox kapcsán. Bizonyos helyzetekben képes ténylegesen átalakulni, -de ezt biztosan nem így tervezték.

Mivel lényegében egy új hősről van szó, természetesen Vandiril sem hagyhatta ki a lehetőségeket, hogy kipróbáljon mindent, amit csak lehet. Rögtön két szempontból is megvizsgálta Aatrox-ot. Mivel az ultija mozgási sebességet is biztosít, így az összes további gyorsító hőst is behozta mellé, csak hogy biztosan a lehető leggyorsabban repüljön végig a pályán. Végezetül sikerült több mint 14000-es mozgási sebességet elérni. Ehhez nem kellett más, mint 20 eltelt perc, Predatoros Mobi Boots, Youmuu's, Spellbinder, Mercurial Scimitar, Ohmwrecker és Deadman's Plate. A biztonság kedvéért azért Nami, Zilean, Sona és Kayle is besegített a buliba az ideillő képességeivel.

Az eredmény pedig, 1 másodperc alatt máris a mid lane-en találta magát a pálya kellős közepén. 14829-es mozgási sebességgel mondjuk ez meg is érthető.

Nem csak a gyorsaságát tesztelték le, de a Aatrox növekedését is. Ez utóbbi azért érdekes, mert elvileg lenne egy maximális mérete az in game modelleknek. Úgy látszik e téren elfelejtették lekorlátozni Aatrox-ot, aki így ténylegesen hatalmas méreteket képes elérni, nem sok hős tud egymagas lenni a Baronnal, ez még Cho'Gath-nak is problémát jelent. De nem Aatroxnak, igaz kell egy kis segítség neki. A lehető legnagyobb méret eléréséhez egy Elixir of Iron, egy Sterak's Gage, Aatrox ultija és egy jó Lulu végső képesség kell. Ezek együttese viszont tényleg hatalmasra növeszti Aatrox-ot, aki mellett még a Baron is eltörpül a többiekről nem is beszélve.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!