Orange a Tempo Storm versenyén jött rá, hogy működik a Dreadscale - Eredmény: Facepalm

Orange a Tempo Storm versenyén jött rá, hogy működik a Dreadscale - Eredmény: Facepalm

Az biztos, hogy a History of Hearthstone verseny arra jó volt hogy szülessen egy új mém; amit vélhetően Orange még évekig hallgatni fog.

A Tempo Storm, History of Hearthstone tornájának, Dane vs. Orange meccsén, a párbaj Wild mivoltja egy kicsit megkavarta a svéd játékos fejét. A sztori onnan indul, hogy Dane Zombeast lapja egy Dreadscale és egy Giant Wasp házasságából született. Ami azt jelenti, hogy az egyik oldalon volt egy folyamatos Stealtheben lévő lény. Ez azt jelenti, hogy a gazdája körének végén megöl minden lényt a páston.

A poén onnan kezdődik, hogy Dane ráküldött egy Cube-ot a zombira, így annak gyomrában két áldozat lakozott már. Erre jött Orange Faceless Manipulator lapja, –ami persze lemásolta ellenfelének zöld zselékockáját–, majd a Jasper Spellstone segítségével meg is ölte a sajátját. Majd mint aki jól végezte dolgát rányomott a kör vége gombra, és itt kezdődött a fieszta, ugyanis az árnyékokban lapuló két Dreadscale a kör végén aktiválódott, és kitolt mindenre egy sebzést: ez pedig a Poisonous  mechanika miatt megölt minden lényt a páston. Itt pedig jön a következő csavar: mivel az ő körében történt még a manőver, ezért Dane Cube-jának a DR effektje csak azután aktiválódott, hogy a két lángtenger elcsitult és az ő hatalmas 'férgei' csak ezután bukkantak elő. Ennek pedig az lett az eredménye, hogy Dane meg akart szakadni a röhögéstől, Orange meg tolt egy szép Facepalmot.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!