Kinek van a leggázabb neve a profik közül?

Kinek van a leggázabb neve a profik közül?

A betway esports tette fel ezt a kiváló kérdést a profiknak, amiből jó kis flame war született.

Vannak olyan kérdések az újságírók világában, amik érdekesek –és néha viccesek is–, de nem illenek bele egy-egy profi interjúba. A betway sorozata már régóta tart, ahol egy-egy érdekes kérdést tesznek fel a profiknak, amiből néha nagyon humoros válaszok születnek. Ezúttal azzal bombázták a világ legjobbjait, hogy vajon kinek a legrosszabb a nick neve a profik közül.

A négy perces videóban rengeteg játékost megkérdeznek, de a legtöbbjük egyértelműen GeT_RiGhT-ot és Xyp9x-et mondja, –amin nem is tudunk meglepődni, hiszen jól néznek ki, de eléggé értelmetlenek, és nem könnyítik meg senki dolgát a kiejtéssel vagy a leírással. Ezenfelül GTR neve annyira logikátlan –és közel sem kreatív–, hogy rendesen kapta a savat még a csapattársaitól is. Ugyanez volt Xyp9x-el is, amiről még ő sem tudja igazán, hogy hogyan született. Érdekesség, hogy jó párszor előjött a kínai játékosok nevei, –mint például somebody–, aki sűrűn összekavarhatja a nézőket egy-egy killnél. Vagy éppen summer, ami megint csak egy borzalmasan kreatív név. Ropz leginkább saját csapattársának a nickjén akadt ki: ugyanis sehogy se tudta összerakni, hogy hogyan lett oskar, amikor Tomas-nak hívják eredetileg. Ebben azért van logika és mi se nagyon tudtunk rájönni, hogy ezt hogyan gondolta ki a mouz AWP-se. Természetesen mindenki kedvenc ausztrál játékosának neve is szóba jött, hiszen Dickstacy nem éppen családbarát nickket választott karrierje kezdetén.

Minimális angoltudással is megértjük, hogy éppen mit válaszoltak a profik, így érdemes belehallgatni a videóba,–hiszen néhányan komolyan elgondolkoztak, hogy éppen ki is kapja a savat.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!