Erre végképp nem számítottunk, Rekkles is kispadra került!

Erre végképp nem számítottunk, Rekkles is kispadra került!

Lassan már divat lesz a kispadból; Sneaky és Faker után Rekkles is erre a sorsra jutott, –ráadásul a helyét nem is akárki vette át.

Lassan már tényleg semmi sem biztos a LoL világában. Még a nyugati ligák indulása előtt a Cloud9 három játékost is átküldött az academy csapatba, személy szerint Sneaky-t, Jensent és Smoothie-t. Ezt követte az SKT döntése, aki rögtön négy volt világbajnokot is a kispadon tartott: Fakert, Banget, Wolfot és Blanc-et.

Az ötödik szezon óta nem ült kispadon Faker, egészen máig!

Ha azt hiszitek a Cloud9 döntése durva volt; az SKT négy korábbi világbajnokot is a kispadra ültetett, hogy a cseréket játszassa a mai napon az LCK-ban!

Kevés olyan biztos dolog van a világon, mint hogy Rekkles a Fnatic lövésze. Szép lassan mindenhol változás történt: topon már nem csak sOAZ szerepel, hanem Bwipo is, a dzsungelben Broxah játszik Amazing helyett egy jó ideje, miden xPeke-t és Febivent Caps váltotta, boton ugyan a támogató szerepe többször változott, de Rekkles volt az az egy stabil pont, akire mindig lehetett építeni. Tavaly is ő válogatta ki a játékosokat, illetve Hylissangot is választotta, mikor Jesiz helyére kerestek valakit. 

Most azonban úgy tűnik, hogy már ez sem biztos: a Fnatic Twitteren jelentette be felállását egyelőre az H2k meccsre, ahol bizony nem szerepel Rekkles. Helyét az egyébként topos csereként jegyezett Bwipo veszi át Hylissang mellett. 

Egyelőre csak erről az egy meccsről van szó, minden bizonnyal a mutatott teljesítménytől is függ majd a jövő. Elsőre arra gondolhattunk, hogy valami közbejött Rekkles-nek és egy szabad napra lehet szüksége, de indoklásként a csapat csak annyit fogalmazott meg, hogy stratégiai okokból döntöttek így. Hogy ez pontosan mit is jelent, az jó kérdés, de ezek szerint Rekkles-nek nem feltétlenül sikerült annyira adaptálódnia metához.

Az első héten például Jannázott egy Rakan mellett a Misfits-cel szemben, de nem sokat tudott letenni vele az asztalra. Második alkalommal kézhez kapta Karmát a Schalke04-gyel szemben, amit meg is nyertek ugyan, de nem miatta. A számok is azt sugallják, hogy vagy nagyon benézték a választásokat, vagy egyszerűen Rekkles nem érzett rá, –de a két mérkőzés alatt egy 0 0 5-öt sikerült összehoznia.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!


Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.