Új fegyver is érkezhet majd a Panorama UI-val!

Új fegyver is érkezhet majd a Panorama UI-val!

A játék történelmében már többször előjött az MP5, de ezúttal új animációkat is kapott.

Amióta megjelent a CS:GO sokan ugyanazt a fegyvert várják, és szinte az ősidők óta jelentek meg róla kiszivárgott adatok. De egyelőre úgy tűnt, hogy a Valve nem tervezi berakni a játékba a hangtompítós MP5-öt. Ha viszont új fegyvert szeretnének betenni a játékba arra nincs jobb alkalom, mint a Panorama UI megjelenése, hiszen akkor egy olyan frissítést dobnának ki, amiről még évek múlva is beszélnek a játékosok. De miért is gondoljuk, hogy a frissített menüvel érkezik majd a régóta várt MP5 is?

A legutolsó újonnan bekerült fegyver az R8 Revolver volt, ami a megjelenésekor iszonyat erősre sikeredett így komolyan felborította a metát, hiszen mindenki a 800 dolláros pisztollyal szaladgált a pályán. Ezután a Valve a földbe nerfelte és nem is nagyon szeretett volna beszélni a bakiról vagy új fegyvert berakni a játékba. Szerencsére úgy tűnik, hogy ez egészen idáig tartott, hiszen az adatbányászok már most érdekes dolgokra bukkantak. A forrás nem 100%-ig megbízható, de egy orosz játékos jó pár új dolgot talált a játék fájljai között, ugyanis az MP5 és a rankok is kaptak saját animációt.

A videón angol felirat is van, de nagy vonalakban annyit mond el az orosz úriember, hogy rengeteg új animáció került be a főmenübe köztük a fragekkel vagy éppen füst gránátokkal való "játszás" vagy az MP5-ös sétálás is. Sajnos a pontos animációt nem láthatjuk, –hiszen nincs textúrája még az új fegyvernek–, de amikor ennyit dolgoznak valamin azt általában nem véletlenül csinálják.

Ezenfelül elmondja, hogy valószínűleg egy hiba miatt láthatta ezeket, –hiszen jó pár fájl bekerült már, amit nem láthat a nagyközönség–, de ezt valaki elfelejtette elrejteni vagy eltüntetni. Ezenfelül a rankok is külön animációkat kaptak, amik valószínűleg egy-egy MM szintlépésnél leszen láthatóak a nagyközönség számára. Akárhogy is lesz, reméljük három év után a Panorama UI még egy új fegyverrel is meglep minket, a hangtompítós MP5-tel!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Közvetítések