Bilgewater véget ért - búcsúzunk az új itemektől

Bilgewater véget ért - búcsúzunk az új itemektől

A Bilgewateri event alatt bemutatott három új –assasinokat segítő– item kikerül az aram játékokból. De vajon a jövőben láthatjuk még őket?

Pyke megjelenésével egyidőben debütált a Curse of the Drawn Event. Az esemény ideje alatt újra játszható pályává vált a sokak által régóta hiányolt bilgewateri ARAM; a Butchers Bridge. Mindemellett az event számos egyéb újdonságot is tartogatott az ARAM játékmód kedvelői számára: átalakított healthpack és spawn rendszert, optimalizált szintlépést és még sok egyéb finomságot is.

7 midest is buffolna a Riot, kihúznák a midet a gödörből!

Aioween | 18/06/23 11:28Összesen hét mides karaktert szeretne gatyába rázni a Riot Games. Az utóbbi időben ez is sokszor egy támogató szerep lett, mivel a dzsungelnek nagyobb ráhatása van a játékra egy megfelelő hőssel. Az utóbbi időben nem feltétlenül tudtak a régebben sokat használt mágusok érvényesülni a középső ösvénye.

A legizgalmasabb játékmenetet érintő újítás azonban három új item volt. A Ghostwalkers, a Spectral Cutlass és a Bloodletter’s Veil. Mindhárom tárgy teszt jelleggel került be a játékba, hogy az assassin hősök szórakoztatóbbak és sikeresebbek lehessenek egy ARAM meccsen. Ezt sikerült is elérni; rengeteg szórakoztató pillanatnak lehettünk szemtanúi, ahogyan a karakterek Kaynhez hasonlóan a falakban futottak –vagy visszaugrottak a helyükre– pár mp elteltével.

Szomorú hír az új tárgyak kedvelői számára, hogy az event végével ezek kikerültek a játékból. A fejlesztők –Riot Popcorner és Riot Onion– nyilatkozata szerint, a tárgyak kikerülésének oka az assassin típusú hősök játékmenetbéli fejlődésének hiánya. A tárgyak bekerülésével, csak kis mértékben növekedett az AD sebzésű assassinok győzelmi rátája. Az AP típusúaké –mint Diana vagy Katarina játékmenete is– csak kis mértékben lett sikeresebb. Voltak persze olyan hősök, akik jobban ki tudták használni a tárgyak adta lehetőségeket, de ez ne bizonyult elégnek, hogy végleg a játék részei maradjanak.

A fejlesztők természetesen továbbra is dolgoznak azon, hogy sikeresebbé tegyék az assassinokat az ARAM meccseken, –de úgy tűnik más megoldást keresnek majd a problémára.

Nektek tetszettek az új tárgyak? Egyetértetek a kivételükkel?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!


Kövess Minket!



League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.