Hirdetés

Neymar még a VB ideje alatt sem mondott le a PUBG-ről!

Azt eddig is tudtuk hogy Neymar szereti a videójátékokat, –de az hogy még a VB-n is játszik, még minket is meglepett!

Hirdetés

Több ízben is beszámoltunk már arról, hogy Neymar a szabadidejében szívesen játszik a CS:GO-val, és a világ egyik legjobb csapatával –FalleN-ékkel– is szokott MM-ezgetni. Most pedig nagyban zajlik a 2018-as oroszországi labdarúgó világbajnokság, Neymar pedig még ilyenkor sem mondott le a virtuális világról. Amikor éppen nincsen edzés, vagy mérkőzés, akkor van PUBG!

Neymar mellett már Gabriel Jesus is CS:GO-zik

Alakul a brazil sztárfocisták CS:GO csapata?

A sztárfocista az Instagramján osztotta meg a képet tegnap este, ahogy egy csirkevacsit be is zsebelt. Zárójelben pedig megjegyezném, hogy azért nem is játszik Neymar olyannyira rosszul, ugyanis a győztes meccsén 7 embert is megölt.

Egyébként viszonylag sokat játszik a játékkal, ha viszont pontosabb statisztikákat szeretnétek olvasni a PUBG pályafutásáról, akkor azt ezen a linken keresztül tudjátok megtenni. 2.45-ös K/D-val rendelkezik, –ami valljuk be, ahhoz képest, hogy egy profi focista, és nem ülhet egész nap a gép előtt– egész jó. Az átlag túlélési ideje pedig 18 és fél perc Solo-ban ami szintén elég kiemelkedő hozzá képest. 

Mindig jó látni azt, hogy ekkora sztárok is szívesen játszanak napjaink kedvenc videojátékaival. Reméljük azért nem fog a pályán mutatott teljesítmény rovására menni a sok PUBG, és sok sikert kívánunk neki és a válogatottjának is Oroszországban!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!Hirdetés
Hirdetés