Faker állítása szerint bármelyik pozícióban megállná a helyét!

Faker állítása szerint bármelyik pozícióban megállná a helyét!

Saját véleménye szerint nem csak miden, de a többi négy helyen is tökéletesen megállná a helyét, ha arra lenne szükség.

Nem sokan vitatják azt a tényt, hogy Fakert hosszú éveken át a világ legjobb mideseként tartották számon. Ez mostanság már nem feltétlenül van így; bár azt is hozzá kell tenni, hogy nem feltétlenül csak rajta múlik az egész, –hiszen lehet bármennyire kiemelkedő tehetség, a League of Legends továbbra is alapvetően egy csapatjáték. 

Elérte az 1 milliárdos össznézettséget a Riot Games Twitch csatornája!

Az esport ipar húzóága volt a LoL eddig is, azonban most egy új mérföldkövet tettek le ezzel a megtekintés számmal.

Végre valahára a nyári szakaszban is sikerült összehoznia az SKT-nek az első győzelmét, igaz nem a B csapattal, amivel múlt héten próbálkoztak. Faker Blanc és a többiek is jelen voltak ezúttal. A Jin Air Greenwings felett arattak győzelmet. Ezt azért furcsa kiemelni, mert korábban ez egy alsóbb osztályú gárda volt, de mostanában az SKT is ezek közé sorolható, legalábbis Faker elmondása szerint. Ugyanakkor azt is hozzátette, hogy ez a győzelem valami új kezdete lehet és a nagy csapatok mindig visszatérnek a gyengélkedés után.


Ami viszont igazán érdekes volt a mérkőzés után, az Faker interjúja. Ott ugyanis elmondta, hogy magabiztos a képességeiben, nem csak miden, hanem akár a többi ösvényen is, ahol ugyanúgy megállná a helyét.

"Ha összességében nézzük az öt szerepet a játékon belül, magabiztosan állíthatom, hogy nekem több tapasztalatom van minden téren, mint bárki másnak. Emiatt, ha a helyzet úgy hozza, bármit tudok játszani."

Nem véletlenül merült fel ez a téma, hiszen a Jin Air Greenwings ellen Faker boton játszott Taliyah "ADC-t". Nemrég megint elérte az első helyet a koreai ranglétrán, ahol egyáltalán nem csak a megszokott választásait hozta be a meccsekre, szerepel itt aztán minden, mégis megállja a helyét.
 
Fakert mindig is a kreativitásáért és innovatív megoldásaiért tartották olyan nagyra, és ha valahol, akkor a mostani metában ezt igazán ki lehet használni. Nincsenek meta láncok, amik korlátoznák a játékát. Érdekes módon volt csapattársa –Huni– hasonló cipőben jár az óceánon túl az Echo Fox-nál: topos létére már négy szerepben is megfordult az első mérkőzésein, amiből mindössze egy volt ténylegesen toppon. Faker azért ennyire még nem rúgott ki a hámból, –a midet eddig csak kétszer hagyta el–, de ki tudja mit hoz majd a jövő?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.