"2017-ben majdnem elhagytam az SK-t, de cold végül sírva kért bocsánatot" - fer

Egy brazil interjúban mesélt az SK (mostmár Mibr) kiválósága a múltról és Stewie megszerzéséről.

A győztesek világa sem fenékig tejfel; hiszen a rajongók mindig csak a végeredményt látják, de sokszor ötletük sincs arról, hogy mi történik a színfalak mögött. Ezekre legtöbbször csak akkor eszmélünk rá, hogyha már játékost kell cserélni a viszályok miatt ,vagy egy hozzájuk közel álló forrás mesél valakinek a történtekről. Legtöbbször viszont ezek a problémák elvésznek a feledés homályába, és semmit nem tudunk meg róluk, –hacsak az érintettek nem beszélnek róla. Egy, az e-sporTV-nek adott interjújában fer, a Mibr játékosa mesélt arról, hogy 2017-ben egyszer majdnem elhagyta az akkor még SK néven futó csapatot, hiszen Coldzera-val olyan viszályba kerültek, amit csak úgy tudott volna megoldani, ha kilép a csapatból. De tudjuk, hogy végül nem így lett, hiszen azóta is együtt játszanak. Emellett mesélt arról is, hogy ő kezdeményezte Stewie megszerzését és a mai napig remek játékosnak tartja.

Amikor fer majdnem elhagyta az SK-t...

"2017-ben Kijevben a StarLadder harmadik szezonjába vesztünk össze Colddal nagyon. Ezek a harcok nem jók, nem azért vagyok itt, hogy szétstresszeljem magam, nekem erre nincs szükségem. Azért vagyok itt, hogy élvezzem a játékot és amikor már nem élvezem akkor inkább abbahagyom. Miután vége lett a versenynek Felps, FalleN és Taco azt szerette volna, ha kibékülünk. De tudtam, hogy túl büszke ahhoz, hogy bocsánatot kérjen tőlem én pedig nem fogok valami olyasmiért elnézést kérni, amiben nem én vagyok a hibás. Ekkor visszamentem a szobámba és végiggondoltam, hogy akkor itt a vége az egésznek és elkezdek pakolni. Már majdnem megvettem a jegyemet is Brazíliába, amikor Coldzera bekopogott és megkérdezte, hogy bejöhet-e, mondtam neki, hogy nyugodtan jöjjön, ezután pedig elkezdett sírni és azonnal elnézést kért tőlem, ekkor én is elkezdtem sírni és átbeszéltük a dolgokat. Azt mondta, hogy legyünk most erősek és jöjjünk vissza úgy, hogy mindent megnyerünk, ez a beszélgetés pedig nagyon motivált engem."

"Az én ötletem volt Stewie megszerzése"

Az interjúban megemlíti, hogy egyértelműen az ő agyából pattant ki az ötlet, amikor megtudták, hogy nem tudják megszerezni s1mple-t és flamie-t, ekkor azt mondta a többieknek, hogy: "Ott van Stewie a C9-ból, szerintem nagyon jó játékos". A többiek nem hittek abban, hogy működni fog, –mivel ugyanolyan agresszív, mint fer–, de ő úgy gondolta, hogy Stewie egy igazán sokoldalú játékos, így könnyedén elférne az SK-ban.

Ezzel tehát megtudtuk, hogy Stewie-t is fer-nek köszönheti a Mibr, 2017-ben a színfalak mögött pedig olyan veszekedések történtek, ami majdnem felbomlasztotta a világ egyik legsikeresebb csapatát. Szerencsére ez végül nem így lett ,és fer még a mai napig a brazilokkal játszik. De nagyon érdekes, hogyha ott Cold nem kér bocsánatot, akkor teljesen máshogy alakultak volna a dolguk a brazilok és a CS szcéna életében is.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!