Statisztikailag egy brazil CM a legjobb a WC módban

Statisztikailag egy brazil CM a legjobb a WC módban

A FIFA 18 World Cup mód már több mint egy hete elérhető, az Ultimate Team fanok pedig el is kezdték összerakni a brutális csapataiakat.

Annak ellenére, hogy 87-es értékelést kapott, sok játékos figyelmen kívül hagyja Paulinho-t, pedig ő az egyik legjobb nem-ikon kártya a WC kiegészítőben. Ha összeadjuk az összes játékos minden statisztikáját a játékban (nem csak a kártyán megjelenő adatokra értendő), Paulinho a legmagasabb számmal rendelkezik, és ami még fontosabb, hogy értéke sem a piros.

A matematika után kijön, hogy a Total In-Game Statja 2244, amely a legnagyobb nevekén is túltesz, megelőzi ugyanis Cristiano Ronaldot (2162), Lionel Messit (2110), Paul Pogbat (2205), Luis Suarezt (2159) és még sokan másokat is.

Paulinho hihetetlenül kiegyensúlyozott, és kitűnő statisztikával rendelkezik a játék minden szegletében. Bár 77-es sebessége nem mondható lenyűgözőnek, de talán elegendő egy középső középpályás számára, ráadásul más területeken pótolja eme hiányosságát. A 86-as labdavezeteés és a reakciói azt jelentik, hogy ő lehet a középpálya királya, miközben a 81-es szerelése és közbelépései sokat segít a védekezésben. A kapu előtt is hasznát vehetjük, hiszen 86-os lövés erőséggel és 83-as távoli tüzeléssel áldották meg. A levegőt is uralhatjuk vele: 98-as ugrása és 83-as fejelést kapott, a 99-es stamina (állóképesség) pedig gondoskodik róla, hogy soha ne fulladjon ki.

Ha egy dél-amerikai csapatot építesz éppen vagy csak egyszerűen szükséged van egy stabil lehetőségre a padon, akkor Paulinho a te embered.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!