Egy csettintésre raktak össze LoL clipekből látványos Infinity War videót!

Egy csettintésre raktak össze LoL clipekből látványos Infinity War videót!

Emlékeztek még az Infinity War hátborzongatóan jó trailerjeire? Most ugyanezekkel a hangokkal megcsinálták LoL klipekből.

Korábban is láttunk már kreatív videós megoldásokat a LoL világában, de talán ilyet még nem nagyon. A Marvel univerzum legújabb filmje, az Infinity War alig pár hónapja jelent meg, de azt megelőzően több trailert is kaptunk, amivel rendesen felhype-olták a filmet. Most egy Youtube-er fogta ezt a trailert, összevágta egy 3 perces videóba, de csak a hangokat. A kép helyére ugyanis az eddig már látott LoL-os cinematic videókból vágott össze részleteket.

A legszebb az egészben, hogy tényleg egyrészt minőségi vágásról van szó, ami tökéletesen passzol időzítésben a hanghoz, de ami még ennél is jobb; hogy sikerült a több évnyi Riotos anyagokból olyan jeleneteket kiválogatnia, amik látványilag és szinkronhangilag még passzolnak is az eredeti trailer hangulatához.


A zene az egyetlen, amin kicsit változtatott, de így egy sokkal folyamatosabb hangulatot tudott teremteni alkotásával. Reméljük nektek is legalább annyira tetszik majd, mint nekünk.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.