Új radarképeket kaptunk a Panorama UI-hoz!

Új radarképeket kaptunk a Panorama UI-hoz!

Ezekről sem feledkeztek el a fejlesztők, elég ütősen néznek ki!

A Panorama UI érkezésével a játék egy teljesen új designt kap, amiben a fejlesztők a játék összes kis szegletét átalakítják. Korábban beszámoltunk már az általunk átállítható háttérről is, amivel talán egy kicsit egyedibbé tehetjük a menünket.

Az új Panorama UI-ban még a hátteret is személyreszabhatjuk

A lehetőségek tárháza végtelen, a mémelés pedig elindult!

A Valve szerette volna egy kicsit futurisztikusabbá –de mégis letisztulttá– tenni a játékot. Még az in-game felületek is teljesen megváltoztak, egy kicsit minimalista stílusban. A vásárlás menü például abszolút nicsen túlbonyolítva; megtalálunk benne mindent, amire szükségünk van. 

Ahogy már korábban említettem, tényleg mindenre figyeltek. Még a térképeket is átalakították, hogy az is passzoljon ehhez az új stílushoz. A mai nap pedig ezeknek is megérkezett a koncepciójuk, és valljuk be: eszméletlen jól áll a játéknak ez a stílus, –tényleg ráfért már egy ekkora kaliberű frissítés.

Példaképp nézzük is meg Dust2 régi és új alaprajzát:

Jól látható a különbség két kép között. Sokkal letisztultabb az újabb és sokkal átláthatóbb. Nem kapta meg a pálya alap "színét", –ez pedig szintén a szemünknek kedvez. Ha valahol szintbéli különbség van, –például CT kezdő környékén–, akkor azt egy ferde vonalazott téglalappal jelölik. 

A többi pálya új alaprajzát a képre kattintva tekinthetitek meg galéria formájában!

Ez mind az új játékosoknak, mind a profiknak is segíthet. Nektek hogyan tetszenek az új radarképek?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!