Hamarosan már a Team Liquid játékosaival fejlesztheted a CS:GO skilljeidet

Hamarosan már a Team Liquid játékosaival fejlesztheted a CS:GO skilljeidet

Az Alienware Academy hamarosan megnyitja online kapuit, ahol akár a Liquid profijaitól vehetünk leckéket.

Az Alienware nem csak új hardvereket, illetve perifériákat, hanem egy teljesen új gyakorlóplatformot is bejelentett. Sőt, az Alienware Arena alkalmazás is megújul, és nekik hála egy picit többet is megtudtunk a gamer társadalomról –köszönhetően az átfogó kutatásuknak.

A Dell elkészítette a saját –játékosokra vonatkozó– tanulmányát, amelyben összesen 5763 gamert kérdeztek meg, 11 különböző országból. Ahogy egyre növekszik a közösség, úgy lesz egyre sokszínűbb: lehet, hogy az épp mellettünk ülő kolléga is játszik, esetleg az edzőteremben törzsvendég hölgy. A gamerek általában szeretnek zenét hallgatni, utazni, társaságban lenni és sportolni, azonban néhányan még más programokat is feladnak annak érdekében, hogy kedvenc játékukkal tölthessék az idejüket. A legtöbben a "gamer" jelzőt nem veszik sértésnek, csak a vizsgált emberek 10%-a tartja ezt lekicsinyítőnek. Sokkal inkább "szórakoztatónak" (35%), "menőnek" (29%) vagy "izgalmasnak" (26%) tartják.

A fentebb említett sokszínűség miatt a játékosok is elfogadóbbak lettek: a játékostársak kiválasztásánál a kulturális/etnikai hovatartozás csak 8%-ot érdekel. Ami alapján választanak, az inkább a jövendőbeli csapattárs képessége (40%).

Mivel a legtöbbeknek a teljesítmény a fontos, ezért a cég legnagyobb bejelentése az volt, hogy megnyitják az Alienware Academy nevű online platformot, ahol mindenki kedvére talál ingame leckéket arról, hogy hogyan hozhatná ki többet magából. A leckék eleinte csak CS:GO-ban lesznek elérhetőek, ezek között azonban olyan is lesz, amit a Team Liquid játékosai töltenek fel. A hatásosabb oktatás érdekében használni fognak különféle Tobii szemkövető szenzorokat, –mint például a tekintetkövetést vagy a hőtérképeket. A különböző anyagok végén egy-egy rövid számonkérés is lesz, hogy a tanuló tényleg megfelelően elsajátította-e a tananyagot.

Hogy fenntartsák a motivációnkat, az eredményeinket megoszthatjuk, sőt, másokkal is összehasonlíthatjuk a saját pontszámunkat. A platform már zárt bétában elérhető, így már csak rövid idő kérdése és élesben is rajtol.

Az Alienware Arena Rewards program már közel nyolc éve elérhető, azonban még csak most fog elkészülni a mobil app hozzá. Ezen keresztül könnyebben elérhetjük az Arena profilunkat és böngészhetünk a játékipar hírei vagy éppen az új küldetések között. A program lényege ugyanis az, hogy különböző napi, heti és havi küldetésekkel és közösségi szerepvállalással minél több pontot szerezzünk, amivel szintet lépünk, így pedig különböző ajándékokat zsebelhetünk be.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!