Újra bónuszkódok a Gamestar magazinban!

Újra bónuszkódok a Gamestar magazinban!

Mélyedjetek bele a tankok világának aktualitásaiba, és tegyetek szert a különszámhoz járó bónuszkódok egyikére!

A Wargaming marketing gépezetének következő állomása nosztalgikus érzéseket kelthet a veterán játékosok körében, hiszen újra a Gamestar magazin különszámában olvashatunk a tankokról, na és persze az elmaradhatatlan bónuszkód is a lapok hasábjai között landolt. A legújabb Gamestar magazin az előzőhöz hasonlóan 1995 forintért vásárolható meg az újságárusoknál, de akár közvetlenül is megrendelhetitek az alábbi linken keresztül.

A Gamestar magazin a következő bónuszkódokat rejti

Kezdő játékosoknak (új felhasználói fiókhoz):

  • 7 nap prémium
  • T-127 prémium szovjet könnyű páncélos
  • 1 darab garázshely

Veterán parancsnokoknak (meglévő felhasználói fiókhoz):

  • 7 nap prémium
  • Személyes tartalék: +100% XP 2 órán keresztül
  • 1 darab garázshely

A kódokat a gamestar.hu/plus aloldalon lehet aktiválni.

100 oldalon keresztül csak World of Tanks

Bár a WoT 1.0 körüli őrület némiképp csillapodni látszik, de mivel ez volt az utóbbi évek legnagyobb dobása a tankok világában, ezért nem meglepő, hogy a magazinban is kiemelt szerepet kapott a szóban forgó frissítés, ami nemcsak a térképek kinézetét, de egyes pályákon a játékmenetet is megváltoztatta.

Ezenfelül két interjút is olvashattok, amik közül az egyik Viktor Kiszlijjel, a Wargaming vezetőjével, míg a másik Milos Jerabekkel, a World of Tanks fejlesztési igazgatójával készült. Kiemelt figyelmet kap az öt tanktípus, valamint a Wargaming másik két nagy háborús játéka, azaz a World of Warships és a World of Warplanes. Az új tankágak kedvelői pedig az olasz harckocsik ismérveiről is részletes áttekintőt olvashatnak az utolsó oldalakon.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.