Thorin és Zeus keményen odaszóltak egymásnak

Thorin és Zeus keményen odaszóltak egymásnak

A híres elemző nem túl szép szavakkal illette a Na'Vi játékosát.

A szókimondóságáról híres Thorin most sem fogta vissza magát, a Na'Vi ESL One kölni győzelme után Zeus-t találta meg. Az egész mémelés Zeus-szal kapcsolatban nem most kezdődött; ugyanis többször is láthattuk, hogy mint irányító nem lő túl sok fraget, viszont az in-game feladatát annál jobban elvégzi. Ez egyébként nem meglepetés: ritka az olyan játékos, aki egyszerre irányít és topfraggel. 

Elképesztő az ESL One Köln közönsége

Most pedig, hogy a BIG döntőzhet, garantáltan fel fog robbanni a stadion.

Thorin nem a döntő után posztolta ki ezt Twitterre, hanem még a verseny kezdetén, viszont Zeus egészen a győzelemig várt a visszavágással:

"Zeus egy rendkívül rossz egyéni játékos. Nagyszerű vezető, de micsoda bot"

Lehet, hogy kicsit erős szavak voltak ezek Thorin-tól, de hát már ismerjük őt. Egyébként azt, hogy Zeus mekkora vezető az is bizonyítja, hogy amikor a Gambit-be igazolt, akkor velük is Major-t tudott nyerni. Igaz, ez még a Na'Vi-val hiányzik, viszont ha tudják tartani a jelenlegi formájukat, akkor ez sem kizárt. Zeus természetesen nem hagyta szó nélkül Thorin mondandóját, egyből a végső győzelem után válaszolt:

"Jó dolog, hogy botként már a harmadik versenyenemet nyerem meg egy huzamban, te pedig csak a meccseinket nézed és azt tetteted, hogy tudod mi történik. Mivel sosem értél el semmi érdemlegeset CS-ben, így nem találom értelmesnek az állításaidat és azt sem gondolom, hogy alkalmas vagy elemzőnek lenni. Semmi tisztelet"

mOE is kiállt Zeus mellett, ugyanis a Na'Vi játékosának tweetja alatt valaki megjegyezte, hogy a csapat s1mple nélkül sehol sem lenne. Mire mOE azt válaszolta, hogy Zeus-nak, hogy a Gambit-tel sikerült Major-t nyernie, a Na'Vi-nak pedig még egyáltalán nem. 

Lehet, hogy egy kicsit túl lőtt a célon most Thorin, –viszont nem úgy ismerjük, aki majd változtatna a stílusán csak azért, mert megsértett egy játékost.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!