Ha minden igaz, akkor most tényleg az új kiegészítőről kaptunk két teaser képet

Ha minden igaz, akkor most tényleg az új kiegészítőről kaptunk két teaser képet

Tegnap éjjel két kép jelent meg az angol és az oroszt Hearthstone Twitteren, a közösség véleménye szerint ez már tényleg a kiegészítőről szól.

Mint kiderült: a múlt héten gyorsan körbejáró ork kéz és a gyümölcs, sokkal inkább mangó volt és nem alma. Illetve a rajta lévő dátum sem a kiegészítő bejelentését jelentette, hanem egy brazil közösségi esemény időpontját. Persze a játékosok kicsit csalódottak voltak, –hiszen ez annyit jelentett, hogy még mindig nem tudunk semmit az idei év második fejezetéről. Azonban, tegnap éjjel két kép is napvilágot látott, az angol és orosz Twitteren.

Kezdésnek ezt a kis veszély jelzést kaptuk, ami lehet C'Tuhn szeme, a Darkmoon Faire jelképe, a Netherestorm, de akár Sauron szeme is. Ebből még nagyon nem lehet megállapítani, az mondjuk tuti, ha az öreg isten valahogy visszatérne az nem lenne semmi. Node, nem ez volt az egyetlen kép, egy másik, kicsit visszafogottabb piktogram is felbukkant egy másik hasábon.

Persze ezek a találgatások megint nagyon jók, de egyszerűen akármi lehet még belőle. De mondjátok meg ti, hogy mit láttok a képen.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!