Hirdetés

Ilyen Cyberpunk hangulatot szeretnénk az Idézők szurdokára! - videó

Aioween | 18/07/11 13:47
Cikk mentése

Több témát is magára öltött már az Idézők szurdoka; a következő lehetne egy futurisztikus cyberpunk világ.

Hirdetés

Számtalan köntösbe bújtatták már az Idézők szurdokát az évek során; volt rajta téli pálya, Halloweenkor is más színeket kapott, de akadt már vérvörös felhő is a Blood Moon event idején. Nem is oly régen pedig minden arcade stílusba öltözött, amikor ez volt az aktuális téma, máskor pedig csak a minionok változnak.

Keressük meg együtt a legkiegyensúlyozottabb hőst a játékban! -Szavazás

Szerintetek melyik a legkiegyensúlyozottabb hős ebben az őrült metaban?

A technológia tehát megvan arra, hogy a pálya kinézete, vagy témája változzon, –és ha már készülőben van a Cyberpunk 2077 nevű játék, miért ne lehetne a következő akár egy ilyesmi. Ugyan a legújabb Projekt skinek alkalmával volt egy külön játékmód is, –ahol tényleg minden futurisztikus volt–, ugyanezt az ötletet akár a legtöbbet használt pályára is át lehetne ültetni. És hogy mindez honnan ered?

Egy spliffiam nevű Youtube-er már második gyönyörűen szerkesztett videóját adta ki, ahol az egész pályát egy külön elkészített "sky box-szal", –és valószínűsíthetően rengeteg filterrel– érte el azt a hatást. Ha nem vagyunk elég szemfülesek, akkor szinte fel sem tűnik, hogy egyébként az Idézők szurdokában történnek az események.

A megfelelő háttérhangok is megvannak, mint egy elsüvítő városi vonat is, hogy igazán egyedi hangulatot teremtsenek, eső is előfordul, a város zajai is fel-feltűnnek az animált háttér pedig egyszerűen csodálatos. Két karakter csap össze, Vayne és Vi, természetesen Projekt skint viselve.

A második alkotás szerintem még ennél is magasabb szintet képvisel. A környezet ugyanúgy adott, ám itt már olyan apróságokra is figyel az alkotó mint a megfelelő kameraállás, különféle tükröződések fényes felületeken, illetve a hibátlan zenére vágás is, a plusz hatásért.  

A fentebbi videóban hallott zene pedig egy az egyben a Cyberpunk 2077 E3-as trailerének zenéje, ami bizonyára nagy hatással lehetett az alkotóra.

Mit szólnátok, ha ez a pályahangulat nem csak egy videó erejéig testesülne meg, hanem akár egy rövid időre a játékon belül is megkapnánk?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?