Keressük meg együtt a legkiegyensúlyozottabb hőst a játékban! -Szavazás

Keressük meg együtt a legkiegyensúlyozottabb hőst a játékban! -Szavazás

Szerintetek melyik a legkiegyensúlyozottabb hős ebben az őrült metaban?

A Leauge of Legends metája jelenleg egy őrültek háza. Gold funneling, adc-k helyett bruiser karakterek az alsó ösvényen, –talán még sosem volt annyira felborulva a rendszer, mint most. Nem is csoda, hogy rengetegen nem találják a helyüket jelen pillanatban. A profi csapatoknál is több alkalommal figyelhettük meg, hogy az alapfelállásból az adc játékost kispadra tették.

Erre végképp nem számítottunk, Rekkles is kispadra került!

Lassan már divat lesz a kispadból; Sneaky és Faker után Rekkles is erre a sorsra jutott, -ráadásul a helyét nem is akárki vette át.

Nem azért mert ügyetlenek lennének, hanem mert nem tudnak alkalmazkodni ehhez a –finoman szólva is elborult– rendszerhez. Ezáltal pedig a karakterek között is nehéz lehet eligazodni, mi az, amire most azt mondhatjuk, hogy "balanced"? Erre keressük most a választ! Nekünk egy kisebb tanakodás után, három név ugrott be: Anivia, Sion és Ezreal. 

Anivia mind képességei, mind jelenlegi értékei tekintetében egy igen jó választásnak számít. Froggen igazán boldog lehet; talán még sosem láttuk olyan gyakran ezt a karaktert mérkőzéseken, mint most. A 8.9 és a 8.11-es patch-ek során buffokban is részesült, mage tulajdonságai miatt pedig nagyon jól befér ebbe az őrültek házába.

Sion néhány frissítéssel ezelőtt még a felső ösvény réme volt, pár hónappal korábban a Gigabyte Marines csapata még profi mérkőzést is nyert a SiOrnn bot lane párossal. Jelenleg Sion egy úgymond csendes megfigyelője a játéknak, aki azért csúnyán tud fájni az ellenfeleknek, de nem vele a legegyszerűbb elérni a győzelmet. A tank/harcos keverék, –no meg az a tonnányi cc, amivel rendelkezik–, mindig egy plusz indok a játékosoknak, hogy ő mellette döntsenek.

Ezrealt elsőre őrültségnek tűnhet a kiegyensúlyozott hősök listájára sorolni, hiszen adc, –akik értelemszerűen történelmük legsötétebb pillanatait élik–, ám Ezreal sosem volt egy hétköznapi lövész. Amikor mindenkinek critet építettünk, neki akkor is a Muramanara, illetve újabban a Sepraph's Embrace-re hajtottunk. A nagy hatótávolsága és mozgékonysága miatt bármikor jó választás lehet, –értelemszerűen a megfelelő ellenfelekkel szemben.

Szerintünk ez a három hős az, akik jelenleg se nem túl erősek, se nem túl gyengék. Most viszont rajtatok a sor hogy elmondjátok: szerintetek ki/kik érdemelnék meg jobban ezt a pozíciót. Szavazni a következő űrlapon tudtok, hajrá!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!