Hirdetés

A világ legjobb játékosa visszavonul egy időre!

Aioween | 18/07/11 15:38
Cikk mentése

Megterhelő lehet a túl sok gyakorlás is, ezért lenne szüksége egy szünetre, –az orvosa szerint. Borzalmas időzítés négy különböző versenygyőzelem után.

Hirdetés

A Weibo oldalán tette közzé a hírt a Royal Never Give Up csapata, hogy a sztár ADC-jük, és mostanság sokak által legjobb játékosnak titulált Jian "Uzi" Zi-Hao szünetelteti a profi karrierjét. A kiírás szerint a saját orvosa javasolta ezt neki, hogy felépüljön pár fizikai sérülésből. 

Talon elég OP, ezért a Riot nerfeli, de rossz irányba

Aioween | 18/07/11 12:00 Tegnap a PBE patch-en egy érdekes frissítés jelent meg, név szerint egy erőteljes Talon nerf, ami leginkább a játék késői szakaszát érintené. Ugyan a PBE patch-ek sosem véglegesek, és kiadás előtt még számos változáson mehetnek át, ezekre is szokott (és kell is) reagálnia a játékosközösségnek.

Szerencsére nem baleset érte, azonban annak is megvan az ára, hogy valaki ennyire jó legyen, mint Uzi. Embertelenül sok órát fektetett a játékba az elmúlt időszakban, aminek meg is lett a böjtje. A jelentések szerint Uzi bal válla van elég rossz állapotban, mivel a játékok és a rengeteg gyakorlás során nem volt túl egészséges a testtartása a székben. Emiatt a nyári szezon fennmaradó részét pihenéssel fogja inkább tölteni, hogy felépüljön egészségileg és helyrehozzák a vállát.

Alább a csapat Weibo posztjának angol fordítását láthatjátok.

Ez igencsak szerencsétlen időzítés; hiszen nemrég nyerte meg az első LPL címét tavasszal, majd azt követően a Mid Season Invitationalt is a Longzhu ellen, illetve legutóbb az ő meccsükkel és Kína győzelmével ért véget az ottani Rift Rivals is a koreai régióval szemben a döntőben. Tény, hogy jelenleg a hagyományos ADC-k hiánya kevésbé érződik a játékban, de Uzi személyisége és egyéni teljesítménye biztosan meglátszik majd a csapat teljesítményén. Ő a legnagyobb húzóneve –nem csak az RNG-nek, de talán az egész kínai régiónak is–, kérdés, hogy például a VB-re visszatér-e, –és ha igen, akkor milyen formában?

Ezen a szinten akár pár hét kihagyása is drasztikusan hathat egy-egy játékos teljesítményére, egy majdnem teljes szezon pedig még inkább. Az RNG csapata egyelőre még nem jelentette, hogy ki veszi majd át Uzi helyét az alsó ösvényen. A legvalószínűbb jelölt talán Able lehet, aki jelenleg az ADC csere az RNG-nél, de amilyen változékony mostanában a meta. Az is lehet, hogy valaki teljesen más léphet a helyére, –elvégre nem csak ADC-kkel kell tudni játszani odalenn.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?