A megszokott döntő mellett igazi 1 v 1 is lesz a Mondoconon!

A megszokott döntő mellett igazi 1 v 1 is lesz a Mondoconon!

Most hétvégén kezdődik Budapesten a Mondocon sokadik felvonása, ahol a rengeteg cosplay mellett LoL verseny is lesz természetesen!

Július 14-én újfent kezdetét veszi Mondocon a budapesti Hungexpon, ahol már megszokhattuk az elmúlt években. Rengeteg program várja majd az ide látogatókat, de minket most elsősorban a League of Legends része érdekel. Ahogy az lenni szokott, a Mondocon adja az offline döntőjét, a már előtte online szinten elindult bajnokságnak, ahol ezúttal is több csapat próbálkozott.

Beat The Pro a Mondoconon - nézz szembe az ország egyik legjobb midesével

Szeretnéd magad kipróbálni egy igazi profival szemben? Itt a remek alkalom!

Végül a döntőbe csak két csapat jutott, –ők nem mások mint a MEB-ről is ismert Afterglow Esports–, igaz más felállással, valamint a GPSE Ancient Crows csapata. Természetesen nem csak a móka miatt látogat el a két gárda az eseményre, hogy az ott felállított színpadon összecsapjanak, mivel díjazása is van a versenynek, –összesen 100 ezer forint lesz a tét–, amiből 75-öt a győztes, 25-öt pedig a második helyezett vihet haza.

Íme a két csapat felállása, először is az Afterglow, illetve az Ancient Crows.


A döntő Bo3-as formátumban zajlik majd, vagyis az első csapat, aki két győzelemig jut, az viheti haza a fődíjat. A döntő szombaton, –vagyis július  14-én–, délelőtt 11 óra táján kezdődik. Ha véget ér, azonban akkor sem kell szomorkodni, hiszen azt követően egészen zárásig nézői mérkőzések következnek; vagyis te is megmutathatod magad a színpadon, mindezt profi kommentátorok mellett. A meccsek közvetítéséért ezúttal exnon és Loemifar felel majd, melyet az E1TV twitch csatornáján követhettek végig.

Azonban aki a LoL miatt is látogat ki az eseményre, nem ez lesz az egyetlen League of Legends esemény. A Red Bull és az esport1.hu közös szervezésében lesz egy másik stand is, ahol egy igazi profival mérhetitek össze tudásotokat 1 v 1-es harcban, szombaton és vasárnap egyaránt. Ő pedig nem más, mint a Rift Esport midese, Tóth "Kubu" Viktor!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.