Új 1 v 1 mód szivárgott volna ki véletlenül?

Nem tudni biztosra egyelőre, hogy ez csak egy bug, vagy tudatos, esetleg egy véletlen szivárogtatás, de könnyen lehet, hogy végre lesz igazi 1 v 1 pályánk.

Régóta szeretne már a közösség egy igaz 1 v 1 térképet, ahol igazán egymásnak lehet esni, nem csak custom játékban egy ARAM-ot csinálni, vagy esetleg az Idézők szurdokában miden harcolgatni. Ki ne szeretne a haverokkal néha igazi nagy összecsapásokat tartani, amikor már elegünk van a solo queue-ból, vagy szimplán nincs kedvünk végigülni egy legalább 25-30 perces rendes mérkőzést.

Az öt legnehezebb hős a játékban, szerintünk

Aioween | 18/07/12 12:15 A League of Legends nem egyszerű játék már önmagában sem, -hiszen nagyon sok mindenre kell egyszerre figyelni, legyen szó az ösvényről, a farmolásról, cserékről, térképen való mozgásokról, gankekről és még lehetne sorolni. Ma már több mint 140 karakterből választhatunk; ez bizony rengeteg lehetőség, ami azért jó, mert mindenki megtalálja a magának való hőst.

A mai napon elbúcsúzott az ARURF egy időre, azonban amikor ez megtörtént, egy érdekes dolog jelent meg a kliensben egy játékos szerint, amiről képet is csinált.

Mint látható, az ARURF már nem érhető el és az nem teljesen tiszta, hogy a kettő összekapcsolódik-e, de valamiért egy 1 v 1 szöveg szerepel a helyén, illetve alatta az ARURF szó. Attól most egyelőre tekintsünk el, hogy ARURF lesz-e vagy sem, valószínűleg 1 v 1-ben nem random hősökkel és nulla játékegyensúllyal szeretnénk keménykedni, azonban a puszta 1 v 1 léte már annál izgalmasabb. Jelenleg ugyanis nem nagyon van erre esély, így viszont felmerülhet annak lehetősége, hogy talán lesz. Önmagában ez a kép persze nem bizonyíték és nem is vennénk annyira komolyan, azonban 10 hónappal ezelőtt már volt egy poszt a hivatalos Riot fórumokon.

A Riot egyik régi motorosa, L4T3NCY írt egy hosszabb szösszenetet egy esetlegesen készülő 1v1, esetleg 2v2 módról. Annyira nem új a dolog egyébként, több All-Staron is feltűnt már az ARAM pályának az 1 v 1 módja, ami annyiban különbözött, hogy nem rendes ARAM szabályok szerint működött. Vagyis, fent nem a killeket látjuk, hanem a farmot, hiszen 100 farmnál nyer valaki, nem hármas szintről indulunk, hanem 1-esről és van lehetőségünk hazatérni és ott halál nélkül is vásárolni. Aki nem tudja miről van szó, íme egy kis ízelítő a tavalyi All-Starról, ahol Bjergsen és Uzi játszották a döntőt.

Ahogy L4T3NCY is elmondta, ez egy igazi módja annak, hogy valamilyen vitát lerendezzünk, hiszen hányszor hangzott el az a mondat, hogy "1 v 1 me noob". Ez innentől már nem csak egy üres kihívás, vagy meme lehetne, hanem egy igazi párbajra hívás, ahol eldönthetitek kinek van igaza és ki a jobb. Mivel annyira sok változást nem igényel maga a térkép, egyedül a győzelmi opciókat kell átalakítani, de ez profi szinten már kipróbálásra került, így maximum a nagy terhelésre kellene figyelni a szerverek terén. Az nem tisztázott, hogy lenne-e matchmaking is hozzá, vagy csak haverokkal tudnánk előre készített szobákban összecsapni, de még ha csak az utóbbi is lenne, már az is egy régóta hiányolt űrt töltene be.

Ha valakit érdekel a teljes 10 hónappal ezelőtti poszt a Riot kollégájától, ezen a linken megtalálja.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!