TACO:

TACO: "A CS:GO Major versenyek elvesztették presztízsüket!"

Több játékos is kifakadt már a Major torna új rendszerére, ehhez a kis "csapathoz" csatlakozott most TACO is!

Korábban olvashattunk már ezt-azt a játékosok Twitter / Facebook oldalain, hogy nem igazán jön be nekik a Major tornákra bevezetett új rendszer! Így tett most a Liquid brazil játékosa is, TACO, aki rövid tweetjében írta le, hogy a VALVE által támogatott magas volumenű versenyek folyamatosan veszítik el presztizsüket.

TACO szerint : Nem kellett volna bevezetni a svájci rendszert, érthetetlen tiltó szabályok a csapatfelállások terén, illetve az sem tetszik neki, hogy azok a játékosok is kaphatnak matricát, akik csak a major fő offline kvalifikációra jutnak ki. Utolsó kritériuma mellett zárójelben megjegyezte, –természetesen ezt nem irigységből írja, hiszen csapata is az új kihívók közé tartozik! Érkeztek a válaszok is természetesen a poszt alá, Janko " YNk " Paunovic is kifejtette véleményét, ami javarészt megegyezik a brazil játékoséval. Hozzátette azt is, hogy szerinte vannak sokkal jobb versenyek is most szeren, melyeken igazából kiderül, melyik a világ legjobb csapata a profi CS:GO közösségben! (Melyet már Thorin is emlegetett)

Emellett Jason " moses " O'Toole angol kommentátor-elemző sem rejtegette gondolatmenetét, szerinte azzal nincs probléma, hogy azok a csapatok is kapnak matricát, akik csak a torna fő kvalifikációjára jogosultak! Úgy gondolja, ez segít azokon a játékosokon, akik kisebb (fél-profi) szervezetekben játsznak, –ezzel segítve életben tartani ezt a szekcióját is a játék közösségének!

Mindenesetre a VALVE nagy valószínűséggel nem fog változtatni szabályain a soron következő szeptemberi FACEIT Major előtt!

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!