Kharkov mégsem került ki véglegesen a játékból?

Kharkov mégsem került ki véglegesen a játékból?

Első kézből a legfrissebb információk Kharkov helyzetéről, –egyenesen a szuperteszt szerverről!

Kharkov egyike volt azoknak a pályáknak, amiken FPS problémákkal küzdöttek a játékosok. De most minden jel arra mutat, hogy HD pályaként a közeljövőben visszatérhet, hiszen a térkép tesztelésének következő szakaszába lépett a szuperteszt szerveren.

A pályát némiképp átalakították, hogy elejét vegyék a szupergyors csatáknak –így pedig remélhetőleg mindenki esélyt kap a bizonyításra–, valamint a nyílt területek játszhatóságát próbálják még komfortosabbá tenni a könnyű és közepes harckocsik számára.

Főbb változtatások:

1. A központi térnek mostantól még kevesebb be-, és kijárata lesz. A fenti ábrán látható vörös és zöld pontoknál csak bemenni, de kijönni már csak a zöld nyíllal jelölt területen lehet.

2. A központi városrész –mint Kharkov védjegye– nem változott; így itt továbbra is közelharci összecsapásokkal lehet és kell is számolnotok.

3. A bázisokhoz közel eső városi épületek száma megcsappant, –amit a Wargaming azzal indokol, hogy gátolták a járművek mozgását, és labirintussá változtatták a pályát.

4. A külvárosnál ellenben további épületeket helyeztek el.

5. A nyílt pályarészeknél több fedezéket találhattok. Valamint kulcspozíciókat, –legalábbis a WG előzetes információ szerint. A változtatások a könnyű-, és közepes harckocsikat segítik a megkerülő manővereik végrehajtásában.

További képek a pályáról

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.