Egyszerű scrimlehetőség a feltörekvő csapatoknak? Létezik!

Egyszerű scrimlehetőség a feltörekvő csapatoknak? Létezik!

A guilded.gg oldala egy érdekes koncepcíót tár a gyakorolni vágyó csapatok elé.

Érdekes gyakorlási lehetőséget kínál nekünk a guilded.gg oldala, ha velünk azonos szintű csapatokkal szeretnénk megmérettetni tudásunkat. Az oldal jelenleg még béta fázisban tevékenykedik, de játszani természetesen már tudunk rajta.

We just launched our CSGO scrim finder! Pick your team and a time to play and get notified via Discord once we've found you a similarly-skilled opponent (link + more info in comments) from r/GlobalOffensive

Az ellenfél keresése pofon egyszerű, ahogyan ezt a rövid útmutató videóban is láthatjátok. Kreálnunk kell egy csapatot, ahová meghívjuk a csapattársainkat. Ha ez kész, az oldal felméri milyen tudással rendelkezünk a játékon belül egyéb statisztikák alapján, és egy hasonló képességű együttest dob be ellenünk. A meccskereséshez meg kell adni a dátumot – hogy mikor szeretnétek játszani –, ha pedig sikerült ellenfelet találni, azt az oldal Discord botja juttatja tudomásunkra.

Ugyanis a rendszer használatához rendelkezni kell egy Discord szerverrel – ahová csatlakoztatni kell a botot –, mert ott értesít a rendszer, ha valaki játszana a csapatod ellen. Az oldal rendelkezik egyébként saját, mobilos applikációval is (Android, IOS), melyet letöltve szintén értesítéseket kaphatunk. Azonban ott nem csak talált meccsekről, hanem akár arról is, ha egy játékos szeretne csatlakozni hozzátok, vagy egy csapat érdeklődik irántad, hiszen ilyen lehetőségeket is ad az rendszer.

Harcra fel, és mindenkinek sok sikert kívánunk a gyakorláshoz!

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!