A kompetitív csaták szerelmesei örülhetnek! Visszatér a Rangsorolt játékmód!

Ha eleged van a normál ütközetek egyhangúságából, akkor készülj, mert hamarosan újra rangsorolt keretek között csatázhatsz!

A rangsorolt csaták következő szezonja július 26-án délelőtt 10 órakor veszi kezdetét, és egészen augusztus 16-áig bizonyíthatjuk rátermettségünket a legkompetitívebb szóló játékmódban. A szabályok az előző szezonhoz képest mit sem változtak. Huszonkét ismerős pálya, kizárólag tier X tankok, a formátum 15v15 a megszokott győzelmi feltételekkel.

Előmenetel

A ranglétrán stráfok szerzésével juthatunk előrébb, és ebben a szezonban is 15 különböző rang lesz, –amik közül az ötödik, a tizedik és a tizenharmadik rangvédelemmel lesz ellátva–, azaz még ha veszítünk is, akkor se bukunk stráfot, valamint egy győzelem teljesen helyreállíthatja a rangvédelmünket. Az alábbi képen a pajzsokon látható kis számok azt jelzik, hogy az adott rangvédelem hány vereséget enged meg, mielőtt visszaesnénk az előző rangfokozatra.

A győztes csapat legjobb 10 játékosa egy stráfot, továbbá a győztes csapat legjobb 3 játékosa további egy stráfot kap, míg a maradék öt nem veszít stráfot. A vesztes csapatból csak a legtöbb XP-t szerző játékos kap stráfot, a következő négy nem veszít stráfot, de a maradék elveszít egyet.

Pontosan mire jár XP?

A korábbi szezonban többen furcsállták, hogy néhány játékos látszólag nulla teljesítménnyel több XP-t szerzett, mint amennyit megérdemelt volna. Ebből kifolyólag a részletes csatajelentés részben megtekinthetjük, hogy mennyi XP-t kaptunk a sebzésért, a hozzájárulásért és az egyéb harci tevékenységért. Az egyéb harci tevékenység például az, ha rálősz az ellenfélre, vagy az ellenfél lő rád. A WG szerint ezzel elérik, hogy az aktív játékosokat jutalmazza a játék.

Jutalmak

Jutalmak járnak a különféle rangok eléréséért, valamint a szezonvégi liga helyezésünk után.

Rangokért járó jutalmak

Szezonvégi jutalmak

A különleges álcafestésről további képeket tekinthetsz meg a galériában

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.