Deadmau5 streamel és ingyen skinekkel érkezik a PUBG Corp - Lássuk, hogy lehet megszerezni őket

Deadmau5 streamel és ingyen skinekkel érkezik a PUBG Corp - Lássuk, hogy lehet megszerezni őket

Este nyolctól az album bemutatás végett streamel egy kicsit Deadmau5, a PUBG Corp pedig különféle skineket osztogat nekünk, –természetesen ingyen.

Deadmau5 –hivatalos nevén Joel Zimmerman– egy hamisítatlan ízig-vérig gamer, aki nem csak a Battle Royale-okat, de az FPS játékokat és imádja, olyannyira, hogy jelenleg egy ismeretlen játékon dolgozik egy céggel miközben nemrég egy koncertjén a háttérben saját meccseit mutatta a kivetítőn. Ma este pedig egy PUBG stream keretein belül mutatja be legújabb albumát a mau5ville: level 1-et. A közvetítés magyar idő szerint 20:00-kor kezdődik a híres DJ-hez pedig jó pár profi és más streamer is csatlakozik. Az adás ideje alatt pedig rengeteg ingyen skint osztanak ki. Az album bemutatót és a meccseket a PUBG hivatalos csatornáján nézhetitek majd.

Emellett a PGI alkalmából jó pár szettről lerántották a leplet, amiből párat egy kis szerencsével könnyedén megszerezhetünk.

Wasteland Set

Ezt a szettet már régóta ismerjük, alábbi cikkünkben pedig odáig mentünk, hogy az egyik legjobbnak nevezzük. Sajnos csak azok érhetik el, akik elutaznak Berlinbe, hiszen a közönség között osztják majd szét. Harminc nappal az esemény után már árusíthatjuk is a szettet vagy egy-egy darabját, ami valószínűleg rengeteget ér majd.

Sporty Set

Szerencsére ezt a szettet már bárki könnyedén elérheti; csak annyi a dolgunk, hogy bejelentkezzünk a PUBG-be a PGI ideje alatt július 25 és 30 között. Ezt a szettet viszont nem adhatjuk el, –szóval ne felejtsünk el belépni!

Title Set

Ezeket a skineket speciális giveaway-eken szerezhetjük meg a PUBG partnerektől, PUBG közösségi csatornákon vagy a hozzájuk tartozó weboldalakon. Nézd kedvenc streamereidet, és csatlakozz be minden közösségi eseménybe, hogy megkaphass egy kódot. Ez a szett sem árusítható a skinek pontos megszerzéséről pedig később tudhatunk meg többet.

Ringside Set

Ezt a szettet is hasonlóan érhetjük el, mint az előzőt csak itt a Twittert, Facebookot, Reddittet és a fórumokat érdemes követni, ahol pontos információkat tudhatunk majd meg.

Természetesen már a ma esti eseményen is különböző ajándékokat kaphatnak a Twitch Prime felhasználók és PUBG rajongók, –így érdemes meglesni a közvetítést. Emellett pedig a PGI is a játék eddigi legnagyobb eseménye lesz; ne hagyjátok ki a PUBG első Majorjét egyenesen Berlinből!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!