Itt egy újabb kiszivárgott kép, ezúttal a FIFA19 menüjéről

Itt egy újabb kiszivárgott kép, ezúttal a FIFA19 menüjéről

Messze még a szeptemberi megjelenés, de már folyamatosan szivárognak ki apróságok a játékról.

Ahogy közeledünk a FIFA19 megjelenéséhez, úgy szivárognak ki egyre inkább az infók az új játékról. Legutóbb –néhány nappal ezelőtt– számos olyan, részletes taktikai beállítás látott napvilágot, ami a tervek szerint még egyedibb játékstílust varázsol majd a széria következő darabjához. 

Részletesebb taktika és beállítások, újabb kiszivárgott FIFA19 infok

Közeledik a FIFA19 megjelenési dátuma, ezért nem meglepő, hogy egyre-másra kerülnek fel az újabb kiszivárgott információk az új epizódról.

Bár azt még nem tudni, hogy mihez kezd az EA az akkor még Real Madridos, –mára azonban már Juventusos– Cristiano Ronaldoval beharangozott borítóval, de arról már van kép, hogy a menü (vagyis pontosabban, a menü egy része) hogyan fog kinézni:Ami jól látszik, hogy külön helyet kapott az idei év nagy durranása, a Bajnokok Ligája és az Európa Liga. Ami viszont egyelőre nem látszik, az az, hogy hol lesz majd a Career mód. Ráadásul, egyelőre a menüben is Real Madridos CR7 van, így tuti, hogy ez is átalakításra szorul majd. Nem ez lenne azonban az első eset: 2014-ben Gareth Bale először Tottenham mezben került rá a borítóra Messi mellé, de közben a Realhoz igazolt; ezért menet közben a borítón is cserélték a képét.

A menü kialakítása egyébként kellően átláthatónak és letisztultnak tűnik. Nektek hogy tetszik?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!