Májrákot diagnosztizáltak egy korábbi, kínai profi LoL játékosnál

Májrákot diagnosztizáltak egy korábbi, kínai profi LoL játékosnál

Nem véletlenül nem streamelt már fél éve.

Ha esetleg nem ismerős neked PDD neve, akkor valószínűleg nem követted még a profi LoL-t a második, harmadik szezon környékén. A kínai Invictus Gaming toposaként híressé vált, ma 27 éves játékosról nemrég derült ki, hogy májrákban szenved, és az orvosok szerint, ha már képet kapsz arról, hogy májrákod van, akkor annyira kései stádiumban vagy, hogy onnan nem igazán van visszaút.

Pedig PDD a maga korában rendkívül tehetséges játékos volt, az ő nevéhez fűződik a valaha volt egyik legjobban eltalált Rumble ulti, még a 2013-as All-Star gáláról:

Csak úgy emlegették, hogy a kínai soloQ királya; karrierje során lényegében végig a csúcs közelében volt. Az IG-nél két évet töltött el, volt velük világbajnokságon, All-Star gálán, összességében ez volt karrierje csúcsa. Az IG után abbahagyta a profi játékot, majd bő egy év múlva már edzőként tért vissza, két csapatnál is segédkezett. Közben aktívan streamelt és temérdek pénzt keresett; állítólag a mai napig ő az egyik leggazdagabb kínai e-sportoló.

Az edzések alatt azonban híresen sokat dohányzott, azt azonban nem tudni, hogy a májrákot ez váltotta-e ki. Az Esport1 stábja nevében, mihamarabbi gyógyulást kívánunk neki.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!