A top 5 legélvezetesebb tier X tank

A top 5 legélvezetesebb tier X tank

Összegyűjtöttük az öt legszórakoztatóbb játékmenetet nyújtó tier X harckocsit, amikkel garantáltan élvezni fogod a játékot.

Bizonyára mindenkiben felmerült már, hogy melyik a legerősebb tank a WoT-ban. A többség talán még mindig az aktuális meta változások szerint választ fejlesztési irányt, –de ebben a cikkben egy egészen más perspektívából közelítjük meg a kérdést: azt vizsgáljuk, hogy mely tankok nyújtják a legjobb játékélményt.

5. Kranvagn

A Kranvagn alapjáraton nem tartozik a legerősebb tankok közé, –sőt talán azt mondanám, hogy a leggyengébb harckocsik egyike–, ugyanakkor rendkívül mókás helyzeteket teremthetünk azon pályarészeken, ahol hull down pozícióban tudjuk megvetni lánctalpainkat. A tornyukat ugyan a szerencsésebb játékosok beüthetik, de sokkal inkább az jellemző, hogy a lövések egytől-egyig lepattannak a torony frontjáról.

4. AMX 13 105

A harckocsi egy mini Bat Chat 25t, –így sejthető, hogy egy Bat-tel szemben egy az egy elleni összecsapásban esélyünk sincs. Ugyanakkor elég fürge, kicsi és jól álcázott ahhoz, hogy a csatamező nindzsája címet elnyerje.

3. FV4005 Stage II

Ki ne élvezné, amikor a tier VIII-as harckocsikat -akár szemből is- egy lövésből küldhetné a tanktemetőbe? A tankban az élvezeti faktort egyértelműen az 1.750 alfájú HESH lövedék adja, amivel nemcsak a tier VIII-as tankokat, de a tier X-es páncélosok nagy részével is egy lövéssel végezhetünk.

2. Type 5 Heavy

Hónapokkal ezelőtt kielemeztük, hogy mi a baj ezzel a japán szupernehéz szörnyeteggel, de az érme másik oldaláról egy mozgó erőd képe körvonalazódik ki előttünk, amivel a manapság divatos csőpályákon igazán jó köröket futhatunk. A Type 5 Heavy bizonyos szempontból ötvözi azokat a tulajdonságokat, amiért a Kranvagn és az FV4005 Stage II fent lehet a listán, hiszen igazán kemény dió a harckocsi páncélját átütni -főleg a tier VIII-as és tier IX-es tankoknak-, valamint a 1.400 alfájú repeszrombolóval szép sebzéseket oszthatunk ki.

1. Progetto M40 mod 65

Azt csiripelik a madarak, hogy az olasz harckocsik töltési mechanizmusát a német Leopard I harckocsi is megkapja majd. De mivel most még csak a Progetto rendelkezik vele, ezért kétség sem férhet hozzá, hogy ezzel a harckocsival hihetetlenül egyedi a játékmenet; ezért listánk képzeletbeli dobogójának legfelsőbb fokán a helye!

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.