Shroud:

Shroud: "Csak azért vagyok itt, hogy ne büntessenek meg"

A péntek esti esemény közel sem úgy sikerült, ahogy azt a rendezők szerették volna.

Péntek este lezajlott deadmau5 album bemutatója, és a PUBG hírességekkel teletűzdelt versenye is, amit mi is nagy lelkesedéssel vártunk.

Deadmau5 streamel és ingyen skinekkel érkezik a PUBG Corp - Lássuk, hogy lehet megszerezni őket

Este nyolctól az album bemutatás végett streamel egy kicsit Deadmau5, a PUBG Corp pedig különféle skineket osztogat nekünk, természetesen ingyen.

Végül kiderült, hogy kár volt: nemhogy a nézők, még maguk a játékosok sem tudták élvezni a versenyt, mivel annyi hiba csúszott be a programba, ami még egy amatőr streamnél is ciki lett volna. Nézzük az alapvető baklövéseket:

  • Az arénában borzalmasan meleg volt, és a légkondik nem működtek 
  • Szokásához híven laggolt a stream
  • A kommentátor túl hangos volt, így igazából mindenki tudta, hogy hol van az ellenfél
  • 4 óra alatt két meccset sikerült lejátszani, miközben a kommentátorok néha 40-50 percen át beszéltek skinekről
  • A játék többször is becrashelt
  • Hosszadalmas delayek a problémák miatt
  • Choco az egyik meccsen megfulladt, mert a gépében egyszerűen tönkre ment valami

Valószínűleg még napestig sorolhatnánk, hogy miért volt élvezhetetlen a nézőknek –és a játékosoknak egyaránt– az esemény, de inkább beszéljen helyettünk Shroud, akit ritkán láthatunk ennyire irritáltnak, hiszen még azt is bevallotta, hogy csak azért van itt még mindig, mert nem akar büntetést kapni, ami után legalább két sört lehúzott, hogy valamennyire élvezni tudja a történéseket:

Sajnos Shroud streamje is közel élvezhetetlen volt, hiszen valamiért zúgott a mikrofon, ami mellett még a kommentátort is folyamatosan hallottuk. Ez nem csak Shroudot és a többi streamert ábrándította ki, de bárki mást is, aki most követett volna először egy versenyt. Természetesen akármennyire is ideges volt Shroud, azért ezt a mondatot nem kell túlságosan komolyan venni, hiszen ez egy mém, ami Amerikában terjedt el egy 2015-ös média napon, az egyik NFL játékos, Marshawn Lynch révén:

Ettől függetlenül, ami tegnap történt, az siralmas és botrányos volt; amit egyáltalán nem engedhet meg magának a PUBG Corp, –még akkor sem, ha nem ők hibáztak. Összességében tehát az egyik legrosszabb versenyét láthattuk a játéknak, –ami valószínűleg nem ismétlődik meg újra–, de ettől függetlenül, rengeteg potenciális játékost és a streamerek bizalmát is elvesztette a PUBG Corp.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!