Kiszivárgott az első videó a reworkölt Akaliról, durva lesz!

Kiszivárgott az első videó a reworkölt Akaliról, durva lesz!

Hétvégén még csak mendemondákat hallottunk róla. Továbbra sem vagyunk biztosak, hogy ez 100%-osan valid, de eléggé annak tűnik; íme az új Akali.

Nagyon úgy néz ki, hogy nyakunkon az új Akali, –legalábbis a kiszivárgott videó alapján, amit Youtube-on találtak. A Riot egyelőre még nem erősítette meg a videó hitelességét, –az is lehet, hogy ez egy újabb marketing húzás, vagy csak valaki elveszti majd az állását emiatt–, mindenesetre íme minden, amit az új Akaliról kell tudni. Kezdjük rögtön a képességeivel!

Kiszivárogtak az első információk az új Akaliról, félelmetesnek ígérkezik!

Aioween | 18/07/15 10:59 Rögtön két streamer is mesélt nagy vonalakban az új Akaliról; egyikük Brazíliából, a másikuk pedig Kínából. Azt már egy ideje tudjuk, hogy Akali új formát fog kapni, és a hősön ráadásul nem más dolgozik, mint CertainlyT, -akitől sokan tartanak. Hogy miért?

Passzív - Assassin's mark

Ha egy képességgel sebzünk meg egy ellenséges hős, akkor az egy kört hoz létre körülöttük. Ha áthaladunk ezen a körön, Akali következő támadása kétszer akkora hatótávot nyer, és X + Y bónusz mágikus sebzést okoz, valamint visszatölt 10 energiát is.

Q - Five Point Strike 1,5 mp CD, 100 Energia

X + Y + Z mágikus sebzést okoz. Azok akik a képesség végén állnak (skillshot lesz), azok lassítást is kapnak rövid időre. Ha majdnem teljes energiacsík mellett használjuk, akkor gyógyulunk 22-őt. Ötös szinten extra +Y +Z sebzést okoz minionoknak és szörnyeknek.

W - Twilight Shroud 17 mp CD, 40 energia

A füstfelhő nagyon érdekes újításokat kapott. Akali ledob egy folyamatosan táguló és középen üres füstfelhő karikát, ami öt másodpercig tart. A füst elrejti Akalit az ellenfelektől, és 20% mozgási sebességet kap tőle. Ha ki és belép a füstből, akkor megnövelheti bizonyos mértékben annak időtartamát. Ilyenkor semmi nem buktathatja le, még a tornyok sem. Egy kis rezgést láthatunk a levegőben, –ahogy a Lee Sin Q eltalálja például–, de egyébként nem buktatható le sem sweeperrel, sem control warddal.

E - Shuriken Flip 16 mp CD, 30 energia

Visszafele ugrik egyet és Shurikeneket dob le a földre maga elé, X+Y fizikai sebzést okozva, illetve megjelöli az első eltalált ellenséget, vagy akit eltalál a füstfelhővel (W). Ha újra aktiválja, akkor a célpont fele dash-el és újra ugyanannyi sebzést okoz. Nagyon úgy tűnik, hogy ezen a második részen nem igazán van hatótáv maximum, bárhonnan használható. 

R Shadow Dance 120 mp, nincs költsége

Két dash: Az első egy minikábítást okoz, és 120 + Y fizikai sebzést okoz. A második egy kivégzés lényegében, ami 120 + Z és 300 + Z közötti mágikus sebzést okoz a hiányzó életerő alapján. Tehát az eddigiekkel ellentétben nem kell célpont ahhoz, hogy ugráljunk a pályán, cserébe valamivel kisebb a hatótáv, mint a korábbinál.

Akali's new abilities

Ha minden igaz, akkor Professor Akali töltötte fel ezt a videót, –igaz nem nyilvánosan–, majd elkövette azt a hibát, hogy egy barátjának megmutatta, aki továbbadta a linket, és így kikerült az internetre. Ez utóbbi nem teljesen biztos, de könnyen lehet, hogy olyan anyagok kerültek most napvilágra, amiket a Riotnak esze ágában sem volt még megosztani velünk. A teljes videót a képességekkel, skinekkel és emote-okkal együtt alább láthatjátok.

Még a hős kinézetei is kikerültek, igaz nem a legjobb minőségben.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!