Hogy nézne ki egy olimpia LoL karakterekkel? Nagyjából így - videó

Vicces koncepciót valósított meg egy videós: igazi olimpiai játékokat tartott az idézők szurdokában. Van itt íjászat, versenyfutás, és műugrás.

Az emberi hülyeség és a kreativitás is határtalan a jelek szerint. Soha az életben nem gondoltam volna arra, hogy összekössem a League of Legends-et az olimpiai játékokkal, –de szerencsére volt aki igen. Még arra is vette a fáradtságot, hogy ezt videóban is megvalósítsa, –egy kis szerkesztéssel, és valószínűleg elég sok türelemmel.

Minden, amit Akaliról és képességeiről tudni kell, videókkal!

Aioween | 18/07/17 11:04Tegnap először egy leak videóval, majd a hivatalos bemutatóval borzolták a kedélyeket, a Riot pedig időközben be is mutatta minden képességét. Akali megújul, ráadásul nem is akárhogyan. CertainlyT megint kitett magáért, és első ránézésre egy igencsak sokoldalú, mozgékony, és halálos Akalival ajándékoz meg minket.

Az alábbi 2,5 perces szösszenetben több számban is összemérik tudásukat az egyes karakterek. Az alábbi sportszámok jelennek meg, mint a műugrás, ahol a kecses Fizz és az igencsak nagy idomokkal rendelkező Gragas versenyeznek. Az íjászatnál természetesen Ashe és Varus lépnek pályára. Kosárlabdában továbbra sem talál legyőzőre Darius megfelelő hőskinézete. Kár, hogy a foci nem került fel a listára; abban biztosan Lee Sin lett volna a király, akinek most már VB kinézete is van. Céllövészetben az ADC-k mellett Jayce is szerencsét próbál. A hármas ugrás már egy külön műfaj, amire nem sokan képesek, –így Rengar, Gnar és Kha'Zix mutatják meg mit is tudnak valójában. Végül, de nem utolsó sorban az egyik legfontosabb verseny szám, a 100 méteres sprint is helyet kap a videóban, itt már rögtön 5-en állnak a starthoz. Vajon ki lehet a leggyorsabb, Rammus, Talon, vagy Hecarim?

A videót elnézve támadt nekünk is pár ötletünk, amiket meg lehetne még valósítani. Egy birkózó versenyt megnéznénk a játék nagyjai között, –mint Gnar, Braum, vagy Volibear, esetleg Mundo–, ha már úgyis van ilyen kinézetük. Illetve betennénk melléjük a boxoló Lee Sint is.

Gimnasztikába a legtöbb nindzsa karaktert be lehetne nevezni, úgy mint Shen, Akali, Kennen, vagy akár Zed. A lovaglás sem maradhatna ki: itt leginkább Kled, Sejuani, esetleg Hecarim (bár az kicsit csalás), illetve Nunu is más hátán közlekedik. A vívás is megvalósítható lenne, –elvégre akad pár kardforgató a pályán–, úgy mint Fiora, Yasuo, Jax-nek pedig talán végre mernének egy igazi fegyvert adni a kezébe.

Ti milyen sportágakat tudnátok még elképzelni az Idézők szurdokában?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!