Disguised Toast 5 új legendary lapot mutatott - statok nélkül

Disguised Toast 5 új legendary lapot mutatott - statok nélkül

Toast hű maradt önnmagához: úgy spoilerezte el a kártyákat, hogy gyakorlatilag alig mondott róluk valamit.

A Blizzard minden kiegészítő érkezése előtt kiküldi az új lapokat a közösség ismert tagjainak, akik napról-napra, óráról-órára fedik fel azokat, amíg el nem érkezik az indítás napja. Anno, amikor kezdték az egészet, akkor mindenki egyet-egyet kapott, de már a KnC idején is volt, hogy valakinél egyszerre több is megjelent. Ez a kissé tömbösített megoldás egyelőre jónak tűnik, hiszen így nem húzódik olyan sokáig az egész történet, és persze a Blizznek sem kell akkor energiát fektetni a szervezésbe. Ennek okán várható, hogy a mostani felfedési időszak is kicsit tömörebb lesz, főleg akkor, ha figyelembe vesszük, hogy gyakorlatilag két hét lesz bemutatni mindent. Disguised Toast pedig nem is lenne önnmaga, ha nem húzta volna el a mézes madzagot a közösség előtt, hiszen tegnap ez jelent meg a Twitterén.

Persze ez szép és jó, de nagyon kevés információt lehet kinyerni az egészből. Se mana, se értékek, se képességek, –maxmimum a névből, illetve a képből lehet levonni némi következtetést. De vágjunk is bele, szerintünk mit takarhatnak ezek, persze ez bőven elrugaszkodhat a valóságtól.

Dr. Boom, Mad Genius

Ahogy mindenki tippelt, ez egy Hero kártya lesz, úgy mint Hagatha volt a Witchwood esetében. Szinte biztos, hogy ad majd 5 armor, mint ahogy az összes többi ilyen lap. A kérdés csak az, hogy milyen alap képessége lesz és mire cseréli a gombot mellettünk. Ezt igazán nem lehet megválaszolni, viszont valamelyiknek köze lesz a Boom Bot-okhoz.

Flobbidinous Floop - Floop's Glorious Gloop

Alapvetően, ha ránézek erre a két lapra, akkor két dolog jut eszembe. Flobbidinious úgy néz ki, mintha közeli rokon kapcsolatban lenne egy Carnivorous Cube-al vagy akár egy Ooze-al, de olyan a kinézete, mint egy tudósnak. Szerintem bőven benne van, hogy egy Choose One lap lesz belőle. A Legendary varázslat már picit egyszerűbb. Szinte biztos vagyok benne, hogy ramp lap lesz belőle vagy a legrosszabb esetben gyógyítás.

The Storm Bringer

Az unalmas gondolatom ide, hogy ez valami sima aoe lap lesz. Viszont, ha kicsit elrugaszkodok, akkor mondjuk lehet egy olyan kártya, mint mondjuk Nether Portal vagy az alvó Sherazin. Nem lehet lekapni a boardról és mondjuk minden köre végén idéz egy vihart, amivel X mennyiségű aoe sebzést okoz.

Luna's Pocket Galaxy

Ennél a kártyánál vagyok a legjobban meglőve; nem nagyon tudom megtippelni, hogy mit csinálhat. Csak egyetlen ötletem van, de az is inkább remény, mint valós következtetés. Ha már visszajönnek a Mech lapok, akkor egy picit nosztalgiázzunk az akkori varázslatokkal is. A GVG és a gépiesített éra egyik legviccesebb Mage varázslata volt, az Unstable Portal vagy az esportal, ahogy sokan nevezték. Valami ilyesmi mechanikát el tudok képzelni ide is, csak nem 1 hanem mondjuk 3 random lényt kapunk kézbe. De ki tudja.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!