Zridex és gété ismét a legjobbak között!

Zridex és gété ismét a legjobbak között!

Két magyar játékos is top 200-as helyezést ért el júniusban! Részletek és további érdekességek az elmúlt havi ranglistákról a cikkben!

A Hearthstone Championship Tour második szezonjának utolsó hónapjába léptünk, hiszen július 31-ig lehet gyűjteni a világbajnoki pontokat! A magyar játékosok is ezért őrült hajrába kezdtek, és több kiemelkedő eredményt is elértek az elmúlt hónapban!

A hivatalos hónap végi ranglistákon egyre több ismerős névvel találkozhatunk. Ezek között legnagyobb örömünkre hazánk büszkeségei is feltűnnek szinte állandó jelleggel. Júniusban az európai szerveren ért el zridex és gété top 200-as helyezést!

zridex a Zylex Esports csapat tagjaként képviseli hazánkat a Hearthstone Global Gamesen, ami a mai nappal kezdetét is vette. Szurkoljatok zridexnek és a csapatnak (exigo, PenhaDani, SteveFrench), hogy győzelemmel kezdjék a nemzetek közötti versenyt!

zridex 68. helyezésével az európai szerveren 9 HCT pontra tett szert és júniusban övé volt a legjobb magyar helyezés! Egy szerverre koncentrált, és meg is lett a jutalma a befektetett időnek és energiának!

gété jelenleg szabadúszóként halmozza a legendhelyezéseket. A HGG csapat jelöltjei között ő is ott volt, de sajnos nem került be a top 3-ba a szavazás után.

gété szintén az európai szerverre fókuszált és 166. helyezéssel és 6 HCT ponttal zárta a júniust! Nem az első, –és várhatóan nem is az utolsó– top 200-as helyezését húzta be!

További érdekességekkel is találkozhatunk, ha végigtekintünk az európai, amerikai, ázsiai ranglistákon. Néhány profi játékos egyszerre több szerveren is (!) elért top helyezéseket!

Meati (Amerika: 6., Európa: 31.)

Muzzy (Ázsia: 9., Amerika: 44.)

Machamp (Amerika 3., Ázsia: 25.)

SilverName (Amerika 4., Európa: 14., Ázsia: 99.)

Jarla (Európa: 1., Ázsia: 6., Amerika: 199.)

Zalae (Amerika: 21., Ázsia: 55.)

A legjobb játékosok minden lehetőséget kihasználva igyekeztek felérni több szerveren is a csúcsra. Természetesen ehhez rengeteg meccset kellett megvívniuk, így ha ti is valami hasonlót szeretnétek elérni, akkor javasoljuk, hogy ne tervezzetek más programot a hétköznapokra, mint egy laza 10-12 órás mesekártyázást!

Gratulálunk még egyszer zridexnek és gétének a fantasztikus eredményhez!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!