Egy év alatt sem sikerült kijavítani Mirage egyik legidegesítőbb bugját

Egy év alatt sem sikerült kijavítani Mirage egyik legidegesítőbb bugját

Pedig könnyen reprodukálható, és párszor eléggé Gamebreaking.

Mirage vitathatóan, de sokak szerint a CS:GO legjobb pályája jelenleg, mind e-sport és sima MM szempontjából is. Persze ez a map sem tökéletes, és vannak kisebb-nagyobb hibái, amiből két igazán idegesítőt tudunk kiemelni. Az egyik egyértelműen a modellen túllógó textúrák, ami miatt sokszor láthatatlan kis részekbe akadunk be, ami néha az életünkbe is kerülhet. A másik "A" lerakó teraszát érinti, ahol néha a lent tartózkodó játékos feje egyszerűen átmegy a deszkán. Ez a videó például egy éve készült:

Ezt a hibát a Valve-nak azóta sem sikerült megoldani. De könnyen lehet, hogy egy random játékosnak köszönhetően hamarosan kijavítják, hiszen rájött a titok nyitjára és folyamatosan sikerült is reprodukálni azt, amibe például Coldzera is meghalt egy régebbi SK-FaZe meccs alkalmával.

.Since you wanted to see how to reproduce the head clipping on balcony. from r/GlobalOffensive

Ahogy láthatjuk: ez a bug csak akkor jelentkezik, ha a létra aljáról ugrunk el crouch jumppal. Mint említettem, szinte biztosak vagyunk abban, hogy a Valve így végre ki tudja javítani a bugot, és kicsit jobbá varázsolja Mirage-t. Már csak a roppant idegesítő, túllógó textúrákat kellene minél hamarabb kijavítani, de egy korábbi frissítésben már ennek is nekikezdtek.

Az elkerülhetetlent viszont valószínűleg nem ússza meg Mirage; hiszen perpillanat Cobblestone-t frissítik a fejlesztők, míg a következő minden bizonnyal Cache lesz, ami után szinte csak Mirage marad. Így jövő év vége fele szinte biztosan megkapja a jól megérdemelt ráncfelvarrást, amin eddig Nuke, Inferno és D2 is átesett.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!