Így kell 6 golyóval lehozni egy 1v5-öt dezivel - VIDEÓ

Így kell 6 golyóval lehozni egy 1v5-öt dezivel - VIDEÓ

Nem kell megijedni, ha ilyen szituációban találjuk magunkat; simán hozható!

Viszonylag sokszor kerülünk olyan helyzetbe, hogy egyedül maradunk több ellenféllel szemben. Ilyenkor azért a játékosok többsége a mentést választja, hogy az előző körben vásárolt fegyverét ne bukja el a semmiért. Viszont vannak olyan bátor játékosok is, akik megpróbálnak lehozni egy-egy lehetetlennek tűnő szituációt.

Most is egy ilyen példát hoztunk nektek: játékosunk csapata elbukta a pisztolykört, így forceolniuk kellett ezt követően. Csak egy Desert Eagle-t vásárolt és, –ahogy egy anti-eco körben lenni szokott–, a jobb fegyverekkel rendelkező csapat lemészárolja a kevesebb pénzből gazdálkodó gárdát. A CT-k viszont csak négy játékost tudtak megölni, yura maradt egyedül a korábban említett dezijével. A körből még volt bőven másfél perc, úgyhogy volt ideje eldönteni, hogy mi is legyen az ördögi terve. Egy védekező játékos agresszíven kitolja T felé, ahol a Terrorista levárta őt. Megszerzi az első fraget, majd ezután a vonatok között még kettő játékossal végez. Ezek után hatos felé vette az irányt és még itt is volt bő 1 perce. Az ellenfél egyik játékosa jól gondolta, hogy erre lehet az utolsó T, viszont arra már nem számított, hogy ilyen közel fognak találkozni, –úgyhogy yura az 1v5-ös szituációt már 1v1-re módosította. A bombát is sikerült élesítenie, és innentől kezdve az idő már neki ketyegett. A CT játékos elkezdte őt keresni, de nem járt sikerrel, –és így összejött neki a lehetetlen: 1v5-ös szitut nyert meg.

Stílusosan hozta le ezt a kört, öt fejes, –viszont a legszebb akkor lett volna, hogyha 5 golyót is lőtt volna ki. Igazság szerint ez is majdnem összejött neki, csak a negyedik fragnél kellett két golyó az ellenfél kivégzéséhez.

Ti hoztatok már le hasonló 1v5-ös szituációt?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!