Hamarosan újra játszhatunk a One For All-lal!

Hamarosan újra játszhatunk a One For All-lal!

Kisebb változtatásokkal ugyan, de PBE-re már ma visszatér a játékmód!

Az URF után az egyik legkedveltebb mód a One For All (Egy mindenkiért). Idén már volt lehetőségünk kipróbálni, viszont most újra megtehetjük ezt. Azért a Riot most változtatott pár dolgon, de azért nem annyira drasztikusan.

Újra itt a nyár a szurdokban, íme az új Pool Party skinek! - videó

Tegnap még csak egy rövid teasert kaptunk az új skinekről, most viszont már in game is láthatjuk őket, –teljes kinézetbemutatóval együtt.

A One For All először 2013-ban jelent meg a játékban, és a választási fázisa kicsit hasonló egy draft pickhez. Mindkét oldalon választ mindenki egy hőst, és a legtöbb "szavazatot" kapott karakterrel lesz a csapatunk. Lehet vicces dolgokat is művelni itt, gondoljunk csak arra, hogy öt Blitzcrank szalad velünk szemben, vagy esetleg öt Rengar egyszerre ugrik ránk. A játékmódból korábban ki volt tiltva Karthus és Teemo, –ugyanis nem volt túl élvezetes, amikor egyszerre csapódott ránk az 5 Karthus ulti, vagy amikor a 20. perc környékére már az egész pálya gombákból állt.

Most, hogy jöttek be új karakterek és számos rework is érkezett, a Riot nem volt rest és ezeket is engedi majd választani. Itt leginkább Pyke-ról, a reworkölt Akali-ról és Aatrox-ról van szó. Trundle kap majd egy kisebb nerfet, –ugyanis a korábbi One For All-t egyértelműen ő dominálta, és a fejlesztők pedig nem szeretnék, hogy ez újra megtörténjen. Ha minden a tervek szerint halad, akkor már ma játszhatunk One For All meccseket, de még csak a PBE szerveren. 

Nektek melyik a kedvenc hősötök itt?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!