A top csapatok közül a Na'Vi játékosai a leghűségesebbek egymáshoz

A top csapatok közül a Na'Vi játékosai a leghűségesebbek egymáshoz

253 napja létezik ez az ötös, és az elmúlt időszakban be is érett a fáradtságos munka.

Az elmúlt fél évben rengeteget változtak a profi csapatok szerte a toplistán. Az egyik legrégebb óta együtt játszó gárda szinte a darabjaira hullott, míg az elmúlt évek legdominánsabb csapata is keresi régi önmagát és folyamatosan új igazolásokkal próbálkozik. Ebben az érdekes időszakban készített egy Reddit felhasználó egy diagramot, ahol láthatjuk, hogy a top 15 csapat közül ki és mikor cserélt utoljára.

Ahogy azt a címben is elárultuk a Na'Vi 253 napja a jelenlegi ötössel játszik, –ami rengetegszer bomolhatott volna meg, de végül s1mple kitartásának köszönhetően úgy néz ki, hogy beérik a munka. A második helyen már egy hatalmas különbség van, hiszen a következő az amerikai NRG, akik 183 napja vannak együtt ebben a formában, míg a harmadik helyre a HellRaisers futott be, hiszen Bencéék körülbelül fél éve játszanak együtt ebben a formában, amióta bondik visszatért. Ezután érkezik egy trió, akik mind egy napon cseréltek, hiszen a Renegades, az Astralis és a North is 160 napja változtattak utoljára, bár utóbbinál van egy kis probléma, hiszen nemrég mixwell érkezett a csapathoz, –ami technikailag nem csere, de én személy szerint elvenném tőlük ezt a megosztott negyedik helyet.

Ezután érkeznek azok az ötösök, akik hónapokkal ezelőtt cseréltek. A Liquid 102, a BiG 87, míg a G2 43 napja cserélt utoljára játékost, ezután pedig már a friss igazolások vannak, mint például Xizt érkezése a fnatic-hoz és lekr0 váltása a NiP-hez. A lista végén még egy megkérdőjelezhető számot látunk, hiszen a FaZe technikailag nem cserélt vagy igazolt le senkit, hanem végig beugrókkal játszott amíg olof távol volt; így elméletben a visszatérését nem kéne külön igazolásnak számolni, de a lista mégis így tette.

A Top 15-ön kívül a SpaceSoldiers gárdája borzalmasan régóta együtt játszik, így ha nem csak a HLTV ranglista elejét néznénk, akkor egyértelműen ők vezetnének.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!